Модні ідеї для педикюру на літо: обирайте колір, дизайн і блискітки (ФОТО)

Манікюр і педикюр
844
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Ультрамодний педикюр на літо 2024
Модний дизайн педикюру на літо, фото: instagram.com/aigul.safargalievaa/

Для вас — добірка цікавих дизайнів для педикюру на літо 2024 року

Влітку більшість модниць взуває відкрите взуття. Якого б кольору воно не було, акуратний та стильний педикюр — завжди доречний. Раніше ми писали, як можуть виглядати яскраві нігті на ніжках, а тепер покажемо найкреативніші ідеї для педикюру, які будуть пасувати для жінок будь-якого віку.

У тренді — сміливі варіанти педикюру. Це можуть бути сині або зелені нігті із дизайном. Креативно виглядають слайдери та наклейки із різними малюнками на літню тематику. Не виходить із моди патель і стемпінг. Нігті гарно покривати і глянцевим, і матовим фінішем — залежно від вподобань клієнтки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ультрамодними залишаються нігті зі стразами або намистинками. Але з таким дизайном не варто взувати закрите взуття, оскільки нігтик може травмуватися. Якщо ви любите іноді одягати кросівки чи туфлі, замість декоративних камінчиків обирайте великі блискітки різної форми.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про педикюр у холодних відтінках. Нейл-майстри показали варіанти, які підкреслять засмагу шкіри та додадуть жіночності вашому образу.