Манікюр на Хелловін 2024: стильні, яскраві та креативні ідеї (ФОТО)

Манікюр і педикюр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Гарні ідеї манікюру на Хелловін 2024
Манікюр на Хелловін, фото: instagram.com/unghiettara/

Обирайте креативні ідеї манікюру, які вам найбільше подобаються

Модниці дедалі частіше обирають тематичні дизайни для свого манікюру. Скоро у світі будуть відзначати Хелловін. Й”ого святкують у ніч із 31 жовтня на 1 листопада. Раніше ми публікували ідеї для гламурних осінніх нігтів, а тепер покажемо, що зробити на Хелловін.

Для вас — яскраві та стильні варіанти манікюру на Хелловін. Вони доречні під будь-який образ модниці, навіть якщо це звичайний діловий костюм. А ще ці варіанти підкреслять шарм жінки будь-якого віку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

У моді — декор стемпінгом із зображенням різних планів. Наприклад, дальні плани малюнку чорного кольору покривають молочним гель-лаком. Наверх — ще один шар чорного декору, який створює візуальний ефект “близькості”.

Сміливо обирайте різні кольори, котяче око та блискітки. Тематичні малюнки мають гарний вигляд на помаранчевому та чорному фонах. А ще у тренді градієнт чи омбре, які імітують світанок або захід Сонця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, як можна оздобити нігті стразами. Для вас — трендові ідеї, як легко і гарно зробити комаху та інші малюнки декоративними камінцями.