Королівський шлейф і дивовижна стійкість: три парфуми, які нікого не залишать байдужим

Парфумерія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Аромати можуть бути як стійкими, так і ледь помітними. Ця властивість не завжди вказує на якість парфуму і залежить від того, які компоненти та їх співвідношення вибрав парфумер. Однак більшість жінок все ж таки віддають перевагу стійким парфумам з дивовижним шлейфом, який нікого не залишає байдужим.

Стійкі парфуми, особливо ті, які залишають тривалий шлейф, завжди мають особливий шарм. Ми помічаємо людей, які користуються такими ароматами та нерідко цікавимось, що ж це за духи. Нижче в нашому матеріалі ви знайдете три парфуми з тривалими шлейфами. Цією добіркою поділилися на порталі  ukr.media.

Bois 1920 — Cannabis Fruttata

Цей аромат має провокаційну назву і дійсно приголомшливий аромат. Він поєднує запах березового вінка, гарячої деревини, конопель, розмарину та вологості. Cannabis Fruttata — дуже насичений аромат, який завжди збирає багато компліментів. Він залишається на шкірі з ранку та аж до самого вечора, не втрачаючи своєї інтенсивності.

Королівський шлейф і дивовижна стійкість: три парфуми, які нікого не залишать байдужим - фото №1
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Mugler — Alien

Не зважаючи на три складові (жасмин, дерево та амбру), цей аромат дуже вразливий і різноманітний. Парфумери вдало створили композицію, яка звучить, наче це цілий симфонічний оркестр. Це один з найбільш елегантних та інтелігентних ароматів жасмину. Навіть якщо ви не любите цей запах у парфумах, то ці духи приємно здивують вас. Їх стійкість та шлейф вражають.

Королівський шлейф і дивовижна стійкість: три парфуми, які нікого не залишать байдужим - фото №2

HFC — Royal Power

Це шляхетний чоловічий аромат, який можуть носити й впевнені в собі жінки. В ньому поєднуються спеції, чай та тютюн, які гармонійно переплітаються з цитрусами та шкірою. Це дійсно розкішний аромат. Він є міцним, як витриманий коньяк. Хоча цей парфум може не залишати шлейф на кілька кілометрів, він є достатньо виразним, щоб вас помітили.

Королівський шлейф і дивовижна стійкість: три парфуми, які нікого не залишать байдужим - фото №3
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, як відрізнити якісний парфум від гарної підробки за 10 секунд. Не пропустіть лайфхак, який збереже ваші гроші.