Вибір Барбі: яким ароматом користується Марго Роббі

Парфумерія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Марго Роббі, фото
Фото: vogue.com

Актриса любить квіткові, але разом з тим й багатогранні аромати

Марго Роббі — одна з найпривабливіших та найпопулярніших жінок планети. Цю актрису й так всі обожнювали, а з 2023 року почали ще асоціювати з лялькою Барбі через її роль в однойменному фільмі. Не дивно, що багатьох жінок цікавлять секрети краси Марго Роббі. В цьому матеріалі ми розповімо вам про улюблений парфум зірки.

Мабуть, кожному бувало цікаво дізнатися, які аромати обирають відомі співачки, акторки та моделі у своєму повсякденному житті. Не секрет, що багато зірок уже мають власні лінії косметики або співпрацюють із відомими брендами, стаючи обличчям їхніх парфумів. Але які ж аромати вони обирають собі самостійно?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Наприклад, Марго Роббі надає перевагу аромату Deep Euphoria від Calvin Klein. Цей шипровий квітковий парфум розпочинається зі свіжих нот каскалону, зеленого мандаринового листя і білого перцю.

Deep Euphoria від Calvin Klein, фото
Фото: easycosmetic.at

У серці композиції — розкішний букет з оксамитової троянди, жасмину самбак, герані та півонії. А база аромату складається з деревних нот, пачулів і мускусу, що додають глибини й багатогранності цій парфумерній композиції.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви теж любите квіткові, але разом з цим глибокі аромати — придивіться до цього парфуму. А також не пропустіть наш матеріал про парфумерні підказки, які знадобляться кожній жінці.