Тренди парфумерії: огляд популярних жіночих парфумів 2024 року

Парфумерія
Катерина Грисюк

Катерина Грисюк

Журналістка

Найкращі аромати для жінок у 2024 році: рейтинг топ-15
Найкращі жіночі парфуми 2024 року. Фото: freepik.com

Аромати українського виробництва на будь-який випадок, настрій та гаманець

Ці парфуми доречні для будь-якого випадку та сезону. Тому знайдіть прямо зараз свою “ароматну половинку”, закохайтесь у парфуми, які відобразять вашу індивідуальність, зробіть їх частиною свого унікального іміджу 🌸 💎

Популярні жіночі парфуми (Україна) 2024: рейтинг кращих серед кращих

Цитрусові, квіткові, деревні, амброві. Ароматів безліч, а наші парфумери створюють їх так само витончено і дбайливо, як пишуть поему поети або музику  — композитори. Тільки так можна створити особливу, багатогранну композицію, яка розкривається унікально настільки, що нерідко усі компоненти аромату може визначити лише професіонал. У цьому і полягає мистецтво парфумерії: постійно відкриваються нові формули та композиції. 

Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Kaya Parfums PURE FLOWERS

Kaya Parfums PURE FLOWERS
Kaya Parfums PURE FLOWERS. Фото: instagram.com/kaya_parfums

Коли хочеться ніжності та легкості... Дуже жіночна, легка, природна композиція. Аромат підкреслить витонченість, ніжність та гарний смак.

Стійкість від 8 годин на шкірі, на одязі — понад доба.

Верхні ноти: півонія, цитруси і мандарин; ноти серця: османтус і троянда; ноти бази: сандал, пачулі і рожевий перець.

BZ Parfums Alea 56 Konvalii 

BZ Parfums Alea 56 Konvalii 
BZ Parfums Alea 56 Konvalii. Фото: lagrande.com.ua

Свіжий аромат і на ранок, і на вечір. Дерев'яний, зелений, квітковий, як літо. Популярний вже 9 років. 

Верхні ноти: бергамот, гальбанум. Ноти серця: конвалія, троянда. Базові ноти: ветивер, мох, мускус.

KAREN DOUE "ROSE FANTASY", ПАРФУМОВАНА ВОДА

KAREN DOUE "ROSE FANTASY"
KAREN DOUE "ROSE FANTASY". Фото: uakrasa.net

Ця парфумована вода трохи нереальна, фантастична, чарівна, як троянда з казки. Вона м’яка, глибока, бархатиста і все наповнює гіпнотичним ароматом. Згадуєш квітучий сад біля будинку на березі  моря, цю нереальну містерію. І хочеться вірити, що ти теж — героїня цієї романтичної історії. 

Початкові ноти: рожеве дерево, шкіра, зелений сад, свіжоскошена трава. Ноти серця: чайна троянда, пальмароза, морський бриз, жасмин. Залишається шлейфом з нот сандалу з відтінками кориці і мигдалю. 

Votre 69

Парфум Votre 69
Votre 69. Фото: votre.com.ua

69 — ваш аромат, якщо є бажання заявити про свої амбіції. З прямолінійною назвою та яскравим букетом, він стане ідеальним супутником для тієї, що підкорює серця. Аромат, що додасть вам сміливості та енергії тоді, коли вона так потрібна. 

Гіркий апельсин і червоні ягоди, тютюн і карамель — верхня нота. Лілія, орхідея та тубероза — безкінечна спокуса у середній ноті. Ваніль, моної, пачулі — королівське поєднання, що створює чудовий ароматний шлейф. 

Носіть цей спокусливий і аристократичний аромат щодня, щоб почуватися найкращою та найбажанішою. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Esse fragrance 26 (аналог Carolina Herrera Good girl)

Аромат Esse fragrance 26
Esse fragrance 26. Фото: exterium.com.ua/

Східний квітковий, солодкий, наче мед, аромат не залишить байдужим. Ідеальний для побачень та вечірок. 

Спочатку ви відчуєте мигдаль і кавовий шарм. Нота серця — троянда і жасмин. У завершенні відчуваються боби тонка і какао, що поєднуються у пахощах солодкого молочного шоколаду. 

Couture Parfum Crazy dream

Парфум Couture Parfum Crazy dream
Couture Parfum Crazy dream. Фото: coutureparfum.com.ua

Виразний та розкішний CRAZY DREAM – це аромат для особливих жінок. 

Спочатку ви відчуєте абрикос, грейпфрут і чай. Насичене "серце" парфуму складається із пахощів жасмину, туберози, екзотичних квітів тіаре. Також ви відчуєте молочно-карамельні нотки, що подарують справжню насолоду. Фінальна нота поєднує деревину кедра, сандал та спокусливу ваніль. 

Parfum Buro М2 Dare You Dear Me 

Парфум Parfum Buro М2 Dare You Dear Me 
Parfum Buro М2 Dare You Dear Me. Фото: brocard.ua

Квітково-фруктовий аромат для жінок, створений у 2024 році. Парфумер — Мауріціо Черіца (Maurizio Cerizza). Він є запрошенням до продовження, яке може бути відкликане. Такий аромат викликає інтерес за замовчуванням, адже містить поєднання фруктово-квіткових нот з деревними, від якого просто паморочиться голова. 

Спочатку відчувається пахуче яблуко, духмяний хліб, соковиті лимон, апельсин, бергамот та смородина. Нота серця: герань, троянда, іланг-іланг. У шлейфі відчувається пристрасна сіра амбра, мигдально-ванільні боби тонка, ваніль і бензоїн. І звісно, деревина, мускус і пачулі не залишають байдужими. 

Nutritive WallFlower Rebellion

Парфум Nutritive WallFlower Rebellion
Nutritive WallFlower Rebellion. Фото: makeup.com.ua

Виразний і глибокий аромат. Парфуми WallFlower від Rebellion  — це ідеальний вибір для вишуканої і елегантної дівчини. Вони чарують своїм неповторним букетом: початкові ноти — цитрусово-чайні, середні — фруктово-квіткові, фінальні — деревні. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Sistersaroma Sugar Рorn

Парфум Sistersaroma Sugar Рorn
Sistersaroma Sugar Рorn. Фото: sistersaroma.com

Палений цукор і яскравий рожевий перець ви відчуєте відразу. А фруктові, глибокі деревні, горіхові і пряні ноти — трохи згодом. Разом вийде вогненебезпечна суміш. Для непокірних, розкішних дівчат.

Оwwo Яскрава ніч

Парфум Оwwo Яскрава ніч
Оwwo Яскрава ніч. Фото: owwo.com.ua

Аромат для сучасної сильної дівчини, якій не чужа ніжність, жіночність, але яка самостійна і досягає своєї мети, а не просто мріє і чекає. Вас здивує унікальність чарівного букету: поєднання квітів кактуса з жасмином, фрезією, трояндою. Базові ноти включають аромат кедра та деревини. 

Rhus Midoria Pigemis

Парфум Rhus Midoria Pigemis
Rhus Midoria Pigemis. Фото: rhusmidoria.com

Освіжаючий літній аромат з деревними нотами перенесе вас ніби у чарівний ліс. Трохи містичний, таємничий флер. Парфуми для жінок, які знають, чого хочуть, відчувають власну силу, енергію, можуть ними управляти, надихати і зваблювати. 

Верхні ноти: голуба м'ята, зелене яблуко, лайм. Середні ноти: іланг-іланг, боби тонка, герань. Нижні ноти: ваніль, ветивер, дубовий мох, атласний кедр.

Evis Intense Collection

Парфуми Evis Intense Collection
Evis Intense Collection. Фото: evis.ua

Солодкий жасмин, пачулі та мускус ніби перенесуть вас у рай, де літають метелики та немає тих турбот, які зазвичай переслідують нас у мегаполісі. Ці парфуми створюють ніжний образ та відволікають від повсякденних переживань, що так важливо зараз. Підкорюйте сильних чоловіків. Просто нанесіть аромат один раз на добу, і у кожну годину протягом дня він буде розкриватися особливо, по-своєму. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

HelloHelen 3 sisters in Marseille

Парфуми HelloHelen 3 sisters in Marseille
HelloHelen 3 sisters in Marseille. Фото: hellohelen.com

3 sisters in Marseilles – букетно-квітковий аромат, сповнений весінньо-літнього яскравого настрою. Якщо ви не знаєте, як у цьому суворому світі підтримувати стан дівчинки, ось рецепт. Мрійлива, грайлива, чутлива і ніжна: така приваблює сильних чоловіків, як мед. Аромат свіжих полуниць, троянди, перцю розкриває жіночність, а ваше чоловіче “я”, частина особистості, яка приймає важливі рішення, конкурує, невтомно працює, залишається десь на роботі. Вдома ж ви стаєте грайливою, люблячою кішечкою, яка вийшла безтурботно прогулятися по квітковому саду. 

13PERFUMES COLOR OF BOOM

Парфум 13PERFUMES COLOR OF BOOM
13PERFUMES COLOR OF BOOM. Фото: 13perfumes.com.ua

Поетична назва, спеціально створена для такого романтичного парфуму: благородного, дорогого і відвертого. Ось — перше від нього враження. Відчувається карамельна солодкість на початку, чайна свіжість — у ноті серця, а наприкінці — деревні ноти моху, амбри, кедра, кашмерана. 

Bibliotheque de Parfum NIRVANA

Парфум Bibliotheque de Parfum NIRVANA
Bibliotheque de Parfum NIRVANA. Фото: bibliotheque-de-parfum.ua

Бренд нішевих парфумів пропонує витончений, благородний аромат. Спробуйте його — і знайдете власну нірвану. 

Старт аромату на 100% жасминовий. Жасмин в Nirvana м'який та делікатний. Серце Nirvana — ірис. Фінал — амброксан та молекула Iso E Super заспокоюють. Ви отримуєте м’який, ненав’язливий аромат, який миттєво у себе закохує, проте не душить. 

Правила вибору парфумів від ароматерапевтки Лінди Кларк

Зрозуміло, що краще все-таки вперше потестувати аромат в реальному, а не інтернет-магазині. Отже, ось у статті для womansworld.com ароматерапевтка Лінда Кларк радить зробити, перш ніж купити парфуми:

  1. Починайте із невеликого зразка. На перший раз не варто купувати повнорозмірний флакон. Так ви будете знати, наскільки відповідають парфуми вашим очікуванням. 

  2. Деякі аромати можуть зберігатися лише кілька годин, тоді як інші можуть зберігатися до 8 годин і більше. 

  3. Аромат наноситься на чисту шкіру без крему та інших косметичних засобів. 

  4. Щоб зрозуміти, який аромат насправді, не наносьте його поруч із металевими прикрасами: для перевірки парфумів краще їх зняти. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бажаємо вам “подружитися” зі своїм унікальним ароматом парфумів, який продемонструє вашу індивідуальність. А якщо хочете, щоб практично будь-який парфум тримався цілий день, радимо ознайомитися з цим хитрим трюком.