Легендарний союз: Марго Роббі стала новим обличчям культового аромату Chanel №5 (ФОТО)

Парфумерія
1 387
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Марго Роббі стала обличчям аромату Chanel, фото
Марго Роббі. Фото: instagram.com/chanelofficial

Зірка "Барбі" і "Вовка з Волл-стріт" приєдналася до зіркової плеяди амбасадорів Chanel

Марго Роббі, яка нещодавно показала вагітний животик в обтислій сукні, стала новим обличчям рекламної кампанії легендарного аромату Chanel №5. Детальніше про цю новину читайте тут.

Австралійська актриса і продюсерка, яка є амбасадоркою бренду Chanel з березня 2018 року, приєдналася до ряду великих актрис, що у різні часи уособлювали цей винятковий аромат. Серед них були Мерилін Монро, Катрін Денев, Ніколь Кідман, Одрі Тоту, Маріон Котіяр та ще чимало зірок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Марго Роббі обожнюють за її різнопланові образи у фільмах "Вовк з Волл-стріт", "Одного разу в Голлівуді", "Барбі" та "Загін самогубців". Та крім цього вона є абсолютною іконою стилю та зіркою, яка надихає багатьох жінок в усьому.

Її акторська і продюсерська кар’єра вражає, її присутність на екрані захоплює, а харизма природно відображає сутність неперевершеного аромату №5,
— зазначили в Chanel.

Офіційна презентація кампанії з Марго Роббі відбудеться у жовтні 2024 року. А поки ми можемо насолодитись кількома фото, де актриса позує з культовим флаконом парфумів.

Chanel №5 — це один із найвідоміших ароматів світу, і бути частиною цієї історії — велика честь для мене, адже стільки дивовижних жінок у минулому представляли цей парфум,
— поділилась своїми емоціями актриса.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, яким ароматом користується Марго Роббі. Актриса любить квіткові, але разом з тим й багатогранні аромати.