На дату навіть дивитись не треба: як зрозуміти, що парфумам прийшов гаплик

Парфумерія
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як зрозуміти, що парфум зіпсувався і його треба викинути
Зіпсувався парфум: як це зрозуміти. Фото: freepik.com

Звертати увагу треба лише на одну річ - вона вирішує все!

Улюблені парфуми вже не тішать вас так як раніше?.. Здається, ми знаємо, в чому може бути проблема: іноді строк життя аромату закінчується зовсім не в той момент, що вказаний на упаковці. Розповідаємо, як розпізнати, що вашим улюбленим парфумам прийшов гаплик.

Секретом, який допоможе це визначити, навіть якщо упаковка десь давним-давно загубилася, ділиться ukr.media. Усе до геніальності просто!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як зрозуміти, що парфум зіпсувався

Якщо запах вам вже не подобається — це ще не значить, що аромат зіпсувався. На це може бути багато найрізноманітніших причин. А от якщо улюблені парфуми почали віддавати кислим або аромат став різким і тепер чимось нагадує прогірклу олію, в нас для вас погані новини: цим духам пора на смітник 😢

Саме запах точно підкаже вам, що щось не так. Ігнорувати подібні зміни в ароматі не варто, як і дивитися на дату, вказану на коробочці — парфуми все одно доведеться викинути, яке б число ви там не побачили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнавайтеся прямо зараз, як підібрати ідеальний аромат. Розповідаємо, на що звертати увагу і кому які аромати більше пасуватимуть.