ТОП-3 найкращі аромати на осінь: обираємо свій

Парфумерія
Тетяна Мальцева

Тетяна Мальцева

Фріланс-редакторка

Парфуми на осінь
Найкращі аромати на осінь. Фото: freepik.com

Якими будуть найтрендовіші парфуми цієї осені? Розповідаємо про три популярні ароматичні новинки для перших холодів

Осінь – час змін. Закінчується спекотне і ліниве літо, і з першими холодами нам хочеться ставати трохи серйознішими, змінюватися і робити якісь значущі вчинки. Зараз – саме час придбати новий аромат, який ідеально відобразить осінній настрій. До речі, багато парфумерних брендів теж ведуть відлік з осені і завжди радують нас новинками в цю пору року.

Якщо літні парфуми пахнуть безтурботністю та соковитими фруктами, то осінні набагато спокійніші та умиротворені, це аромат прохолоди з приглушеними пряними нотками. Саме такими будуть три головні новинки осені у світі парфумерії, стверджує портал Lux.FM. Це наймодніші та найтрендовіші парфуми, про які говорять усі навколо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

🍁 Desert Dawn від Byredo

«Світанок у пустелі» – яка поетична назва, правда? Після яскравого літа, що сліпить фарбами, хочеться спокою та прохолоди. І саме таке відчуття подарують вам парфуми Desert Dawn від Byredo. У бренда Byredo майже всі парфуми саме унісекс, їх сміливо можуть використовувати і чоловіки, і жінки. Причому на кожному вони розкриватимуться по-різному.

Те саме і з цими незвичайними та оригінальними духами. Найяскравіше тут будуть чутними ноти пряного кардамону та пелюсток троянди. Вони начебто зігрівають і обволікають вас. Їх чудово доповнюють свіжі запахи кедра, сандала, ветівера та папірусу – деревні аромати, тонкі, «сухі» та пронизливі.

А якщо включити в композицію солодку моркву? Ви, мабуть, ще не зустрічали парфуми, що пахнуть морквою, правда? Ось вам і нагода спробувати Desert Dawn від Byredo! Крім перелічених нот тут є ще й мускус – це та нота, яка робить духи глибшими та сексуальнішими, підходить і чоловікам, і жінкам, і залишається з вами надовго.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

🍁 Paradoxe Virtual Flower від Prada

Що ж, бренд Prada знову порадував нас квітковою новинкою. І знову не підвів! Головна нота аромату Paradoxe Virtual Flower – білий жасмин. Зовсім не осіння квітка, правда? Але навесні жасмин можна понюхати прямо на гілці у саду, а восени – лише з гарного трикутного флакона – фірмового у парфумерії Prada.

Чому цю новинку все ж таки можна зарахувати до осінніх ароматів? Парфумами Paradoxe Virtual Flower можна неспішно насолоджуватися без зайвої напористості та солодкості запахів. Ніжний жасмин успішно доповнюється різким свіжим бергамотом і кислим цитрусовим ароматом неролі. А доповнюють парфум ноти, що додають глибини та розкоші: амбра та мускус.

Усього п'ять основних нот – і на виході ми вже насолоджуємось гарною багатогранною композицією. Якщо восени вам не вистачає цвітіння, і в перші прохолодні дні ви вже встигли скучити за теплом, спробуйте Paradoxe Virtual Flower. Він добре підходить для денного носіння завдяки своїй приглушеності та вишуканості.

🍁 D'ombre Leather від Tom Ford

«Шкіряні» парфуми – не новинка, адже аромат шкіри повсюдно використовується в чоловічих ароматах. D'ombre Leather від Tom Ford позиціонується саме як чоловічі парфуми. Отже, ви можете придбати їх для своєї другої половинки в подарунок. Або… для себе коханої! Чому цей аромат варто спробувати жінкам?

Tom Ford у парфумерії радує яскравістю та насиченістю. Багато його ароматів не мають поділу на чоловічі та жіночі. Це – категорія унісекс, яка така популярна сьогодні у всьому світі. І чим складніший і багатогранніший аромат, тим більш вдало і різноманітнішо він розкриватиметься і на чоловічому, і на жіночому тілі.

Головна нота D'ombre Leather – це, звичайно, шкіра. Але запах однієї тільки шкіри буде злегка «пильним» і навіть гіркуватим. Тому парфумери бренду успішно доповнили його спеціями і прянощами: терпкий коріандр, зухвалий імбир і теплий кардамон. Ну, і куди ж тут без ванілі – саме її участь у цьому «оркестрі» робить цей аромат більш жіночним, аніж класичним суворим чоловічим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ми обов’язково радимо спробувати якусь з цих новинок в осінній парфумерії. Адже осінь – час змін, і змін на краще. А ще ми розповідали про лайфхаки, які зроблять парфуми стійкими і змусять їх триматися на шкірі увесь день.