Солодка насолода. 5 найспокусливіших ароматів на всі випадки життя

Парфумерія
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Солодкі парфуми, фото
Аромати, що залишають незабутнє враження. Фото: voenso.com

Парфуми з приємним солодким акцентом подобаються усім чоловікам

Солодкі парфуми мають популярність завдяки своїй здатності викликати позитивні емоції та асоціації з теплом, затишком і приємними спогадами. А ще солодкі аромати часто сприймаються як дуже жіночні та романтичні запахи, що додає їм популярності. Вони допомагають підкреслити м'якість, чуттєвість і емоційну теплоту.

А в осінньо-зимовий сезон солодкі парфуми можуть підняти настрій та зробити холодний день трішки теплішим. На порталі cosmo.com поділились 5 солодкими ароматами на різний бюджет, які нагадують смаколики й десерти, але зберігають багатошаровість і цікавість.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

🧁 Bibliotheque de Parfum. I Am Tender
Парфумована вода з колекції I Am від українського бренду Bibliotheque de Parfum розкривається нотами тропічного кокоса, мигдалю, лимонного бризу та солодкої полуниці з персиком. У серці парфуму — червоні фрукти, бузок, конвалія та шоколадне печиво. Завершальні акорди — деревні ноти, сухий мох і гваяк із шоколадно-ванільним підтекстом.

🧁 Sol de Janeiro. SOL Cheirosa ’62
Один із найвідоміших ароматів бренду, який обожнюють тисячі фанатів по всьому світу. Запах, який вперше був представлений у форматі крему для тіла Brazilian Bum Bum Cream, тепер доступний у вигляді стійкої парфумованої води. Слово "cheirosa" у Бразилії означає "ти пахнеш дивовижно". Аромат відкривається нотами фісташки й мигдалю, з квітковим серцем із жасмину й геліотропа, а базові ноти наповнюють теплом сандалу, ванілі та солоної карамелі.

🧁 Kilian. Forbidden Games
Парфумована вода, створена Каліс Бекер для бренду Kilian, захоплює фруктовими нотами сливи, персика і яблука, приправленими корицею. Аромат розквітає квітковими нотами жасмину, герані й болгарської троянди, а в базі — солодкий опопонакс, мед і ніжна ваніль. Це справжня симфонія фруктово-квіткових і солодких відтінків.

🧁 Ariana Grande. Cloud
Аромат від Аріани Ґранде, який дарує гарний настрій. Він ніжний, як голос співачки. Відкривається нотами груші, бергамота та лаванди. У серці парфуму — ванільна орхідея, кокос, праліне й збиті вершки. Завершення аромату — ніжний мускус і теплі деревні ноти.

🧁 Parfums de Marly. Cassili
Вишуканий аромат від Parfums de Marly починається з квіткових нот і ягід червоної смородини. У серці — франжипані, мімоза та унікальна молекула петалії, що надає аромату індивідуальності. База поєднує боби тонка, сандал і ваніль. Хоча персик тут не заявлено, парфум нагадує соковитий фруктовий десерт і пудрові відтінки, які хочеться відчувати знову й знову.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь про ідеальні ноти у парфумах. Вони пасуватимуть кожній жінці!