Одна з найгламурніших принцес світу: що треба знати про стиль Марії К'яри де Бурбон (ФОТО)

Ікони стилю
1 318
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Як одягається Принцеса Марія К'яра де Бурбон, фото
Принцеса Марія К'яра де Бурбон. Фото: instagram.com/chiaradebourbon/

Показуємо найкрасивіші образи принцеси

Виявляється, що світ королівських персон не закінчується на Кейт Міддлтон та Меган Маркл (жартуємо). Є ще чимало титулованих красунь, про яких набагто менше відомо. Нещодавно ми розповідали вам про стиль леді Амелії Віндзор, а тепер покажемо, як одягається принцеса Марія К'яра де Бурбон.

Принцеса Марія К'яра де Бурбон — молодша дочка принца Карло і принцеси Камілли. Вона здобула домашню освіту під керівництвом кількох особистих репетиторів у межах Кембридзької міжнародної системи освіти, закінчила Гарвард та вивчає моду в Парижі. А ще дівчина досконало володіє англійською, італійською, французькою, іспанською та португальською.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Та нас цікавить не тільки біографія цієї красуні, а її стиль, бо Марію К'яру можна сміливо назвати однією з найгламурніших принцес світу. Її образи завжди розкішні, часом навіть спокусливі та дуже жіночні.

Марія К'яра носить ефектні сукні, які підкреслюють її струнку фігуру, вона також любить одягати костюми, але не звичайні, а ті, що підкреслюють її тонку талію, або ж прикрашені камінням.

Принцеса дозволяє собі експериментувати з яскравими кольорами, прозорими тканинами, цікавими прикрасами, камінням та хутром. А ще вона завжди ефектно фарбується. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, чиїм стилем "надихається" Меган Маркл. Дізнайтесь для чого дружина принца Гаррі це робить.