Королівські забаганки: чотири найцікавіші сумки принцеси Беатріс, які вас здивують (ФОТО)

Ікони стилю
1 469
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Принцеса Беатріс, фото
Фото: Getty Images

Внучка королеви Єлизавети II має дуже вишуканий смак

Стиль королівських осіб — це не просто історія про моду та тренди. Тут залучені ще й різноманітні секрети, трюки та атрибути. Нещодавно ми розповідали, чому принцесі Беатріс довелося йти на власне весілля у сукні королеви Єлизавети II, а тепер поговоримо про її найнезвичайніші сумочки.

Принцесу Йоркську Беатріс віднедавна називають найстильніших представниць королівської родини. За останні кілька років її стиль зазнав значних змін. Тепер вона ретельніше підбирає образи та особливу увагу приділяє сумкам. Цікаво, що в внучки королеви Єлизавети II є пристрасть до клатчів із власними ініціалами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Нижче ми розповімо вам про 4 найцікавіші сумки з колекції принцеси Беатріс. Читайте та дивіться фото!

Клатч з ініціалами B.Y.​

Цей клатч є одним з улюблених аксесуарів принцеси. На цьогорічних перегонах в Аскоті вона продемонструвала його у поєднанні з елегантною сукнею у квітковий принт від Zimmermann.

Стиль принцеси Беатріс, фото
Фото: Getty Images

Чорний клатч із крокодилової шкіри

Це один із найбільш улюблених аксесуарів Беатріс. Вона не раз з'являлася з ним на публіці, зокрема на королівських перегонах в Аскоті. На чорному клатчі зі зміїної шкіри золотими літерами викарбувані її ініціали BY, які означають Беатріс Йоркська.

Сумки принцеси Беатріс, фото
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Блакитний клатч від Sophia Webster

Цей вишуканий клатч від бренду Sophia Webster вирізняється своєю оригінальністю. Беатріс вибрала його для служби на День подяки в соборі Святого Павла під час святкування ювілею королеви Єлизавети II. Того дня вона одягла розкішну синю сукню з ґудзиками від Beulah, доповнивши образ елегантним капелюхом з бантом і клатчем з написом "Wifey for Lifey", що означає "Дружина на все життя".

Найкращі образи принцеси Беатріс, фото
Фото: Getty Images

Чорна сумка-валіза Pop and Suki

Ще один фаворит принцеси Беатріс — чорна сумка-валіза від бренду Pop and Suki з написом "Будь крутим, будь милим". Вважається, що цей аксесуар відсилає до кампанії проти знущань, яку принцеса підтримала у 2017 році.

Імідж принцеси Беатріс, фото
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про стиль Марії К'яри де Бурбон. Її вважають одніє з найгламурніших принцес світу.