Завжди розкішна! Найкрасивіші образи Каї Гербер та секрети її бездоганного стилю (ФОТО)

Ікони стилю
546
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Стиль Каї Гербер та її найкрасивіші образи, фото
Модель Кайя Гербер відзначає день народження. Фото: instagram.com/kaiagerber

Кайя Гербер успадкувала від своєї зіркової матусі не тільки модельну зовнішність, але й чудове відчуття стилю

3 вересня Кайя Гербер святкувала день народження. Про секрети краси цієї моделі ми вже розповідали, а тепер поділимось цікавими фактами про її стиль та ефектними фото.

У свої 23 роки Кайя Гербер вже уклала контракти з провідними модними брендами та активно бере участь у престижних показах. А ще донька культової супермоделі 90-х Сінді Кроуфорд, Гербер вже встигла заявити про себе неповторним стилем. Її образи часто з'являються в соціальних мережах та модних журналах, стаючи натхненням для багатьох модниць.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Кайя Гербер вміло поєднує мінімалізм і класику. Стиль моделі явно відображає вплив моди 90-х. Вибираючи одяг, вона підкреслює фігуру, але й не забуває про комфорт — часто робить ставку на спортивні образи для повсякденного життя.

Здебільшого донька Сінді Кроуфорд віддає перевагу базовим речам у стриманих відтінках. Однак дівчина не боїться додати до свого гардероба цікаві акцентні деталі. Наприклад, на офіційних заходах вона може позувати в мінісукнях, топах з глибоким декольте та інших гламурних виробах.

Нижче ми зібрали найцікавіші образи Каї Гербер. Дивіться та надихайтесь!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про найскандальніші вбрання Олени Зеленської. Дізнайтесь, які образи першої леді України критикували найбільше.