Осіння мода в кіно: 5 стильних шарфів з культових фільмів (ФОТО)

Ікони стилю
587
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Модні шарфи на осінь 2024 - тренди та фото
Мода в холодну пору, натхненна улюбленим кіно. Кадри з фільму

Пригадуємо 5 модних образів із шарфами з улюблених фільмів

Осінь уже вступила у свої права й нагадала про свою присутність значно прохолоднішою погодою, ніж була цього літа. Тож, радимо потрохи готуватись до холодного сезону — придивлятись собі модний верхній одяг та стильні шарфи, без яких ніяк!

Шарф — наш незамінний друг в холодну пору року. Він не тільки допомагає зігрітись та захистити горло, а й робить образ значно цікавішим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

З дитинства мами обережно закутували нас у теплі шарфи, щоб захистити від хвороб. Тому ми знаємо, що шарф — це не лише модний аксесуар, а й необхідність. До його вибору варто підходити з відповідальністю, черпаючи натхнення з кіноприкладів. ;)

"Зізнання шопоголіка"

Ребекка Блумвуд пішла на справжні пригоди, щоб заволодіти яскравим смарагдовим шарфом. І хоча спочатку це принесло їй купу проблем, саме цей аксесуар став початком її нового успішного життя. Якщо хочете додати до свого осіннього гардероба цікавий акцент, то зверніть увагу на такий шарф, як в головної героїні.

Модний шарф на осінь 2024, фото
Фільм "Зізнання шопоголіка". Кадр з фільму

"Гаррі Поттер"

Мабуть, кожен прихильник "Гаррі Поттера" мріяв мати шарф Ґрифіндору. Теплий, довгий, з приємних матеріалів, він додає нотку чарів у буденне життя. Можна знайти такі в інтернет-магазинах або зв’язати самостійно, обравши натуральні матеріали.

Стиль героїв фільму Гаррі Поттер, фото
"Гаррі Поттер". Кадр з фільму

"Шерлок"

Шерлок носив простий і лаконічний шарф синього або сірого кольору, що додає елегантності. Такий класичний аксесуар чудово підходить для осені та зими як чоловікам, так і жінкам.

Модні осінні образи з фільмів, фото
Серіал "Шерлок". Кадр з фільму

"Гоблін"

Любителі корейських драм одразу впізнають цей червоний шарф, який носила головна героїня. Об’ємний, затишний і теплий, він стає ідеальним вибором для захисту від вітру.

Модні образи з кіно, фото
Фільм "Гоблін". Кадр з фільму

"Голодні ігри"

Практичність для героїв антиутопій — головне. Тому сірий, товстий шарф Катнісс Евердін чудово поєднує тепло й комфорт, закриваючи шию і верхню частину тіла. У ньому можна не лише зігрітися, а й виглядати стильно.

Модні шарфи як у кіно, фото
"Голодні ігри". Кадр з фільму
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували, 4 культові образи Мерилін Монро в фільмах та розповідали цікаві факти про них. Деякі відомі вбрання актриси з'явились випадково, а якісь були ретельно продумані.