Від Zara до Alexander McQueen: де купує одяг Кейт Міддлтон (ФОТО)

Ікони стилю
692
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кейт Міддлтон, фото
Бренди, які створюють королівський стиль Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

Розповідаємо, завдяки яким брендам формується неповторний королівський стиль принцеси Уельської

Принцеса Уельська, яка нещодавно успішно завершила лікування від раку, вже давно визнана однією з найвпливовіших персон у світі моди. Де ж вона купує одяг, який допомагає їй виглядати бездоганно? Про улюблені бренди Кейт Міддлтон читайте тут!

Кожен вихід Кейт Міддлтон у світ вишуканий і продуманий до найменших деталей, які згодом копіюють численні шанувальниці не лише у Великій Британії, а й за її межами. Фанати, побачивши новий образ Кетрін, негайно відправляються до магазинів на кшталт Selfridges у пошуках схожих суконь, туфель або капелюшків, не полишаючи продавців з питаннями про бренди, які носить герцогиня. Щоб полегшити цей процес, ми розповімо про улюблені марки одягу Кейт, які вона обирає з моменту заручин у 2010 році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Issa. Коли преса вперше почала писати про Кейт, її стилем негайно зайнялися королівські стилісти, які отримали перелік рекомендованих брендів. На своїх заручинах із принцом Вільямом Кейт обрала скромну сукню британського бренду Issa, яка відповідала кольору обручки. Цей вибір викликав значний ажіотаж і різко підвищив продажі бренду. Однак його прихильницею Кетрін була не довго.

Кейт Міддлтон і принц Вільям на заручинах, фото
Кейт Міддлтон в сукні Issa. Фото: Getty Images

Alexander McQueen. Заручини Кейт Міддлтон і принца Вільяма відбулися під час змін у відомому лондонському модному домі Alexander McQueen. Після смерті його засновника, керівництво брендом перейшло до Сари Бертон, яка зробила одяг більш стриманим і елегантним. Саме вона створила весільну сукню Кейт, яка стала еталоном королівської моди. Відтоді сукні цього бренду супроводжують герцогиню на найважливіших подіях.

Весілля Кейт Міддлтон, фото
Весільна сукня Кейт Міддлтон. Фото: Getty Images

Zara. Кейт Міддлтон також відома своєю любов’ю до демократичних брендів. Вона неодноразово з'являлася на публіці в речах від Zara, що робить її стиль доступнішим для пересічних британок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Кейт Міддлтон носить дешевий одяг, фото
Кейт Міддлтон в пальті від Zara. Фото: Getty Images

Jenny Packham. Принцеса часто носить сукні від британської дизайнерки Дженні Пекхем, особливо на офіційних заходах, таких як зустрічі з державними лідерами та виписки з пологового будинку.

Найкращі образи Кейт Міддлтон, фото
Кейт Міддлтон в сукні Jenny Packham. Фото: Getty Images

Emilia Wickstead. Коли йдеться про класичний та елегантний королівський стиль, Кейт обирає речі від Emilia Wickstead. Вона надає перевагу однотонним пальтам та сукням з плісированими спідницями цього бренду, що додає її образам благородної вишуканості.

Кейт Міддлтон та її стиль, фото
Кейт Міддлтон в костюмі Emilia Wickstead. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, що змінилось в стилі Кейт Міддлтон за останній час. Вона відходить від образу модної принцеси.