Просто та красиво! Найкрасивіші образи Марго Роббі у період її вагітності (ФОТО)

Ікони стилю
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Вагітна Марго Роббі, фото
Марго Роббі. Фото: Getty Images

Розповідаємо, як Марго Роббі створює бездоганні образи під час вагітності

Днями Марго Роббі стала новим обличчям культового аромату Chanel №5. Така співпраця не сталась просто так. Річ у тім, що Марго Роббі — не тільки талановита актриса і красива жінка, а ще й справжня ікона стилю! І її вагітні образи доводять це. Ми зібрали найкращі вбрання Марго Роббі за час поки вона чекає дитину. Фото дивіться далі!

Коли багато знаменитостей надають перевагу все більш зухвалим і розкішним образам під час вагітності, Марго Роббі обрала інший підхід — вона робить ставку на прості та зручні речі які підкреслюють її витончений та елегантний стиль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Після успіху фільму "Барбі" і яскравих образів під час промокампанії, Марго все частіше з'являється в одязі стриманих кольорів. Наприклад, на Вімблдоні вона обрала білу драпіровану сукню від Alaïa — мінімалістичну за кроєм, але при цьому елегантну та зручну.

Як виглядає вагітна Марго Роббі, фото
Марго Роббі на Вімблдоні 2024. Фото: Getty Images

Цей образ — лише один із прикладів того, як Марго вдало поєднує комфорт із вишуканістю. В Лондоні вона з'явилася в темно-синьому костюмі з широкими штанами, а на прем'єрі в Лос-Анджелесі обрала сукню кольору слонової кістки, яка підкреслила її фігуру та створила гармонійний і стильний вигляд.

Марго Роббі показала вагітний животик, фото
Марго Роббі показала круглий животик в сірій сукні. Фото: Getty Images

Стиль Марго Роббі під час вагітності — чудовий приклад того, як можна одночасно виглядати модно й відчувати себе комфортно. Її вибір базується на простих рішеннях, що додають образам легкості та витонченості. Це доводить, що вагітність — прекрасний час для модних експериментів, де комфорт і краса доповнюють одне одного.

Вагітний стиль Марго Роббі, фото
Як Марго Роббі поєднує комфорт і стиль у вагітних образах. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про секрети краси Марго Роббі. Дізнайтесь, якими beauty-засобами користується зірка "Барбі".