500 тисяч кристалів та 1200 годин роботи: як створювалася весільна сукня принцеси Теодори (ФОТО, ВІДЕО)

Ікони стилю
654
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Весільна сукня принцеси Теодори - як створювалося святкове вбрання
Принцеса Теодора з чоловіком. Фото: Getty Images

Весільну церемонію закоханих переносили двічі, тож у дизайнерки був час довести її до ідеалу

Раніше ми розповідали, де купує одяг принцеса Уельська. Тепер же хочемо розповісти про створення розкішного весільного вбрання для принцеси Греції та Данії Теодори.

Минулими вихідними принцеса Теодора взяла шлюб з американським адвокатом Метью Кумаром. Сукню нареченої для цієї особливої події створила грецька дизайнерка Селія Крітаріоті, пише HELLO.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Під вінець Теодора йшла у розкішному вбранні з розписаною вручну органзою. Воно мало виріз Бардо з вишитою складкою, обтислий ліф, спідницю А-силуету з французького мережива, яка була розшита кристалами.

Як зазначає дизайнерка, найбільше вони трудились над вишивкою. Майстри вручну вишивали на тканині складні квіткові мотиви, натхненні багатовіковими королівськими візерунками.

Загалом пришито понад 500 тисяч крихітних кристалів та квітів, кожен з яких був нанесений вручну. На цю роботу команді майстрів знадобилося майже 1200 годин. Кожну деталь оцінювали та вдосконалювали, щоб досягти правильного балансу мерехтіння та вишуканості,
- поділилась Селія.
Весільна сукня принцеси Теодори - як створювалося святкове вбрання
Принцеса Теодора з чоловіком. Фото: Getty Images 

Селія описала сукню як "єдину у своєму роді" завдяки деталям, які малювались вручну.

Кожен мазок був акуратно нанесений, створюючи приголомшливий візуальний ефект, який вирізняє цю сукню з-поміж інших. На додачу до розпису сукня прикрашена складною вишивкою ручної роботи, яка покликана доповнити загальну естетику, додаючи глибини та текстури,
- пояснила вона.

Доповнили образ принцеси діамантова тіара Хедіва Єгипту, яка була прикрашена діамантами, та мереживна фата Carrickmacross, розшита ліліями, таволгою та трилисниками.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про найефектніші костюми Олени Зеленської, що підкорили світ. Розповідаємо про них - у цьому матеріалі.