Справжня легенда! Найрозкішніші образи Кім Кардаш'ян за останній час (ФОТО)

Ікони стилю
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кім Кардаш'ян, фото
Кім Кардаш'ян відзначає день народження. Фото: instagram.com/kimkardashian

Насолоджуємось провокативним та дуже привабливим стилем Кім Кардаш'ян

Сьогодні, 21 жовтня, Кім Кардаш'ян відзначає 44-й день народження. Про епатажний стиль цієї зірки можна говорити дуже довго та багато. Однак в цьому матеріали ми хочемо показати вам найяскравіші виходи світської левиці за останній час, які стали справжніми інфоприводами.

Кім Кардаш'ян — одна з найстильніших зірок сучасності. Звісно, її стиль до душі не усім, адже Кім — відома прихильниця відвертих, а й часом зовсім незрозумілих образів. Однак посперечатись з тим, що вона вміє привернути до себе увагу та постійно задає тренди — неможливо.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Хтось вважає, що Кім має дякувати своєму колишньому Каньє Весту, адже саме він повпливав на її становлення іміджу. Без сумніву, за час їхніх стосунків стиль Кім Кардаш'ян зазнав значної еволюції, однак після розлучення нічого не змінилось. Навпаки — образи зірки стали ще цікавішими, сміливішими та оригінальнішими.

За останній час Кім Кардаш'ян продемонструвала чимало ефектних виходів. Чого тільки варті неймовірні сукні зірки на весіллі індійських мільярдерів.

Звісно, не обійшлось й без традиційних спокусливих суконь з дуже глибоким декольте. Нерідко Кім Кардаш'ян робила ставку на шкіру, а також віддавала перевагу корсетам, як от на Met Gala 2024, де вона з’явилась у вельми епатажному вбранні від John Galliano.

Ну й окремо хочеться сказати про вміння Кім Кардаш'ян інтегрувати у свій гардероб гарячі тренди, наприклад, замшеві штани в модному коричневому кольорі. А також її відданість власним вподобанням — комфортним й разом з цим спокусливим вбранням простого крою: мінісукням, спортивним костюмам та топам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ще нагадаємо вам, що днями "ангел" Victoria's Secret Адріана Ліма повернулася на подіум! Ми зібрали найкращі образи моделі за всю її кар'єру.