Недешеві капризи. Скільки коштує розкішна сукня Насті Каменських, в якій вона позувала на День вишиванки (ФОТО)

Новини моди
549
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Настя Каменських, фото
Фото: instagram.com/kamenskux

Співачка обрала вишиту сукню від популярної української дизайнерки

16 травня в Україні відзначають День вишиванки. В цей день чимало зірок хизуються своїми вишиванками. Могилевська, наприклад, "засвітилась" в образі за 100 тисяч гривень, а Катя Осадча обрала вишиванку за тисячу доларів. Не залишилась в стороні й Настя Каменських, яка в цей святковий день потішила шанувальників новою фотографією.

Настя Каменських теж вирішила привітати прихильників з Днем вишиванки. Зробила вона це в вишуканій сукні з квітковими орнаментами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
З самого малечку вишиванка для мене була чимось сакральним, тим що тягнеться червоною ниткою від наших предків. Я пам’ятаю, як моя бабуся вишивала сидячи за сімейним столом. Це було її найулюбленіше заняття, я й досі зберігаю її вишивки, як спогад про найтепліші моменти. Насправді в нашій сім’ї вишиванку вдягали не лише на свята, вона була частиною нашого повсякденного життя. Мій дідусь мав їх неймовірну кількість, і завжди з таким трепетом обирав, яку ж саме сьогодні він хоче одягнути. Я полюбляла сидіти в нього на руках та завжди з цікавістю розглядала яскраві орнаменти. Й по сьогодні, я пронесла цю любов. Одну з найулюбленіших вишиванок я вдягла бувши в промотурі Мексикою з презентацією "Elefante". Тоді мій образ викликав у місцевих мешканців неймовірний інтерес і вони розглядали орнаменти, як колись і я маленька. Тому, щоразу одягаючи цей витвір мистецтва, я відчуваю, що вся моя сім’я поруч зі мною. Бабусі й дідуся вже поряд нема, але ці спогади я досі бережу у серці з великою любовʼю! З Днем Вишиванки, друзі,
— такими словами співачка підписала своє фото.

Для святкування Дня вишиванки Настя Каменських обрала сукню від української дизайнерки Юлії Магдич. Варто додати, що цьогоріч в її сорочках "виблискує" весь зірковий бомонд. Така сукня, як у Насті, коштує 20800 грн.

Вишиванка Насті Каменської, фото
Фото: скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Володимир та Олена Зеленські дуже душевно привітали українців з Днем вишиванки. Перша леді та президент позували в чорно-білих сорочках.