3 стильні літні луки Джессіки Альби, які варто взяти собі на замітку (ФОТО)

Новини моди
1 111
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Що одягнути влітку - Образи Джессіки Альби
Літній гардероб Джессіки Альби. Фото: Getty Images

Акторка спокусилася на жилетки, які зараз на піку моди

Раніше ми писали, які вправи виконує Джессіка Альба, щоб мати розкішну фігуру у свої роки. Тепер пропонуємо взяти на замітку кілька її літніх образів. З ними ви матимете дуже стильний вигляд.

43-річна американська акторка Джессіка Альба має чудовий смак. Вона демонструє його не лише при виборі луків для червоних доріжок та світських заходів, а й в повсякденних образах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нижче показуємо вам три нещодавні аутфіти зірки, в яких її підловили папараці у Нью-Йорку. Сподіваємося, це надихне вас на створення власних стильних образів!

Довга сукня

Акторка поєднала вбрання у коричневому відтінку від Philosophy di Lorenzo Serafini з сумкою в тон від Tod's та взуттям від Tom Ford. Своє волосся вона злегка підкрутила, заколовши назад кілька локонів. Нічого зайвого та водночас дуже елегантно!

Що одягнути влітку - сукня
Літній гардероб Джессіки Альби. Фото: Getty Images

Білий костюм з жилеткою

Зараз такий на піку моди! Джессіка обрала речі у білому кольорі, що ідеально для літнього сезону. Поєднала вона костюм з вінтажними снікерами на платформі від Axel Arigato та сумкою від Fendi.

Що одягнути влітку - костюм з жилеткою
Літній гардероб Джессіки Альби. Фото: Getty Images

Джинси + піджак

Casual-образ, в якому можна піти на зустріч, шопінг, побачення, в кіно чи на прогулянку. В ньому ви почуватиметеся комфортно та стильно. Зауважте, Альба підібрала взуття та сумку Versace Medusa '95 Tote в тон піджака, щоб збалансувати образ.

Що одягнути влітку - джинси та піджак
Літній гардероб Джессіки Альби. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що відома тенісистка зачарувала виходом у сукні від української дизайнерки. Поглянути на стильний вихід Серени Вільямс можна у цій статті .