Такі красені! Український бренд створив стильну форму для збірної України з футболу (ФОТО, ВІДЕО)

Новини моди
636
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Євро-2024 - збірна України з футболу
Indposhiv створив форму для збірної України з футболу. Фото: instagram.com/uafukraine

Бренду довелося створювати одяг для спортсменів без примірок

Відомий український бренд створив форму для наших спортсменів на Євро-2024. Показуємо цих красенів в ній зблизька. Ох, дівчата, тримайте себе в руках!

Український бренд Indposhiv на своїй сторінці в Instagram повідомив , що створив офіційну форму для збірної України з футболу. Саме у ній наші спортсмени їздитимуть на матчі чемпіонату Євро-2024.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначається, що це замовлення було виконано в дуже короткі строки. Робота також ускладнювалася постійними перебоями електроенергії у столиці.

Образ кожного гравця складався зі світло-сірих штанів, синього бомбера та білої футболки з логотипом Української асоціації футболу. Погодьтеся, дуже стильний аутфіт!

Основний челендж полягав у максимально стислих строках і відсутності мірок гравців. Тому довелося акумулювати весь наш 15-й досвід і створювати лекала розмірів лише знаючи зріст і вагу. Також були і технічні побажання по тканині та крою. Ця форма повинна бути зручною та з тканини, яка мінімально мнеться та в якій буде комфортно знаходитися, враховуючи сезон,
- повідомила засновниця бренду Indposhiv Катерина Возіанова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що YAKTAK презентував неофіційний гімн України на Євро-2024. Запрошуємо до прослуховування!