Періс Гілтон у капелюшку від українського дизайнера зробила неочікувану покупку посеред вулиці (ФОТО)

Новини моди
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Періс Гілтон приміряла капелюшок від Руслана Багінського
Періс Гілтон. Фото: instagram.com/parishilton

Скоріше за все, цю річ вона придбала для когось зі своїх дітей

Раніше ми писали без яких речей не уявляє життя Періс Гілтон. До речі, виявляється, знаменитість схильна до імпульсивного шопінгу. Так, нещодавно вона придбала яскравий аксесуар у торговців, повз яких проходила на вулиці. Розповідаємо про це - далі у цій статті на Хочу!

Днями 43-річна американська акторка, співачка та світська левиця Періс Гілтон потрапила під приціл папараці, коли прямувала до свого автомобіля. Дорогою вона встигла не тільки зробити селфі з фанатами, а й прикупити милу шапочку з Пікачу у вуличних торговців. Про це пише Backgrid.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Що цікаво, голову самої Гілтон у той момент прикрашав чорний головний убір від українського дизайнера Руслана Багінського. Також на зірці було чорне худі з принтом, мініспідниця, “діряві” колготки, взуття на підборах та окуляри від сонця. На плечі у Періс висіли дві сумки. Своє волосся вона зібрала у зачіску “два пучки”.

Періс Гілтон приміряла капелюшок від Руслана Багінського
Періс Гілтон. Скріншот: instagram.com/backgrid_usa
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше капелюшок від Багінського приміряла Мадонна. Показуємо образ співачки, в якому вона прогулялася Римом - у цьому матеріалі.