Довгоочікуване повернення "ангелів" Victoria’s Secret перетворилося на повний провал. Шоу вже назвали найгіршим в історії

Новини моди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Джіджі Гадід на Victoria’s Secret шоу, фото
Шоу Victoria’s Secret повернулось після шестирічної паузи. Фото: Getty Images

Бодіпозитив і нові стандарти краси не врятували Victoria’s Secret від нищівної критики

Victoria’s Secret знову гостро критикують в Мережі. Торік прихильники цього бренду та його феєричного шоу просили повернути колишніх ангелів. Їх прохання були виконані, однак очікувань зовсім не виправдили. Глядачі вкрай розчаровані шоу, на яке чекали 6 років.

Довгоочікуване повернення "ангелів" відбулося 15 жовтня у Нью-Йорку. Подію транслювали наживо на YouTube-каналі Victoria’s Secret. Шанувальники бренду нарешті змогли побачити фешн-шоу, яке чекали з 2018 року.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Показ відкрила Джіджі Гадід у романтичному рожевому ромпері зі стразами та величезними крилами. На подіум також вийшли такі легенди як Адріана Ліма, Тайра Бенкс, Карла Бруні, Кейт Мосс та інші "ангели" Victoria’s Secret. Бренд цього разу вирішив адаптуватися до нових тенденцій і відмовився від старих стандартів краси, підтримавши бодіпозитив і запросивши моделей plus size.

Музичний супровід шоу забезпечили Lisa з k-pop та співачка Тайла з Південної Африки. А найбільшу увагу привернула Шер, яка виконала свої хіти прямо на подіумі.

Однак, попри всі старання, шоу Victoria’s Secret все одно викликало чимало негативних відгуків. Однією з головних причин стало запрошення російської моделі Ірини Шейк, яка продовжує підтримувати росію. Через війну в Україні її участь обурила багатьох.

Крім того, глядачів засмутило, що новий формат показу Victoria’s Secret, орієнтований на бодіпозитив та гендерну рівність, позбавив шоу його традиційного шарму. Деякі користувачі зазначали, що нові моделі хоча й відповідають сучасним вимогам, проте їм бракує харизми та енергії.

У коментарях лунали зауваження на кшталт: "Це вже не Victoria’s Secret", "Нові моделі виглядають втомленими", "Поверніть нам старе шоу. Це повне розчарування", "Схоже, це найгірше шоу за всю історію". А вам сподобалось шоу?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом в Голлівуді не втихає скандал довкола P. Diddy. Тепер всі активно обговорюють Джастіна Бібера, який зник через близькі стосунки в минулому з американським репером.