Названо 2 секрети, щоб капронки не рвалися на великих пальцях

Практичні поради
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Якщо ви любите капронові колготи і шкарпетки, але як і більшість жінок, мате дірки у зоні пальців, зверніть увагу на поради, які дозволять цього уникнути. Раніше ми писали, як правильно вибрати накладки для грудей, а тепер розкажемо, що робити, аби капронки не рвалися.

Зазвичай капронки рвуться на великих пальцях, пише tintelekt.com. Зашивати дірочку — не варіант, тому що такий шов муляє в туфлях. А ще від шву ідуть стрілки. Проте є 2 дієві поради, які допоможуть уникнути дірок у зоні пальців.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

1. Слідки

Одягніть під капронові колготи слідки. Але не на верх, а саме під них. Таким чином нігтик буде протирати не капронку колготи, а матеріал слідків.

Названо 2 секрети, щоб капронки не рвалися на великих пальцях - фото №1
lcshop.com.ua

2. Гель-лак

Якщо нігті мають заокруглену форму і покриті гель-лаком, то капрон рватися не буде. Якщо ж ви не бажаєте робити педикюр із покриттям, то просто нафарбуйте нігті звичайним лаком. Але потрібно зробити 2-3 шари, аби вільний край нігтя не був таким гострим.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Названо 2 секрети, щоб капронки не рвалися на великих пальцях - фото №2
Pinterest

Раніше ми писали, як правильно поєднати кольорові деталі гардеробу. Експерт розповів, які відтінки найбільш ефектні та модні.

Фото: Pinterest