10 літніх аксесуарів, які мають бути в гардеробі кожної модниці цього року (ФОТО)

Практичні поради
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Літні аксесуари, фото
Фото: instagram.com/hoskelsa/

Ділимось списком прикрас, які урізноманітнять ваш літній образ

Літній сезон — чудовий час, коли можна урізноманітнити свій гардероб, додавши до нього легкий одяг та, звісно, яскраві аксесуари. Про найкращі сукні для цього спекотного сезону ми вже говорили, а тепер поділимось з вами 10 прикрасами, які будуть в тренді влітку 2024 року.

Не варто ігнорувати аксесуари. Вони легко допоможуть вам створити стильний образ, навіть якщо ви одягаєте звичайні базові речі. А влітку прикраси можуть ще й додати вашому іміджу нотку грайливості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Капелюх

Без цього головного убору не обійтись жодній модниці влітку. Незалежно від того, скільки SPF ви нанесли на шкіру, додатковий захист від сонця ніколи не завадить. Особливо якщо це захист у вигляді стильного капелюха. Обирайте капелюхи-ковші в стилі Y2K або солом’яні моделі з широкими полями.

2. Сонцезахисні окуляри

Банально, але важливо. Сонцезахисні окуляри — не тільки відмінний захист від сонця, а й модне доповнення до вашого образу. Сьогодні в тренді чимало цікавих оправ. Обирайте ті, які пасують саме вам.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

3. Пляжна сумка

Одна з найбільших радощів літа — зібрати сумку із сонцезахисним кремом, рушником та книжкою і вирушити до басейну або на пляж. Звісно, що для такої пригоди нам знадобиться пляжна сумка. А ще солом’яні сумки вдало впишуться в літній гардероб та образи з білими ніжними сукнями. Майте на увазі!

Пляжна сумка, фото
Фото: соцмережі
Пляжна сумка, фото
Фото: соцмережі

4. Хустка

Якщо вам набридли капелюхи, хустка може стати чудовою альтернативою для спекотного дня на сонці. Обирайте яскраві моделі з різнобарвними принтами та експериментуйте зі стилізацією.

5. Браслети

Саме в літній сезон хочеться носити різноманітні браслети. В холодний сезон року робити це заважає верхній одяг, а тепер можна насолоджуватись блискучими прикрасами, які так казково виглядають на руках (і на ніжках).

Браслет на ногу, фото
Фото: соцмережі

6. Ремінь

За допомогою цього аксесуару можна легко підкреслити талію та зробити фігуру стрункішою. Обирайте як класичні моделі, так і ремінці у вигляді блискучих камінчиків.

Пояс на талію, фото
Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

7. Бейсболка

Кепки теж стануть чудовою альтернативою капелюхам та хусткам. До того ж вони мають більш невимушений вигляд та чудово підійдуть для щоденної носки.

8. Перли

Перли — це класика. Однак влітку вони грають зовсім по-іншому. Прикраси з цим вишуканим камінням вдало доповнять ваші літні образи та додадуть їм елегантності.

Перли, фото
Фото: соцмережі
Перли, фото
Фото: соцмережі

9. Прикраси для волосся

Бантики, цікаві шпильки, крабики — це не тільки зручні, а й дуже красиві аксесуари для волосся, які влітку виглядають по-особливому стильно. Не забувайте про них.

Модні прикраси для волосся, фото
Фото: соцмережі
Модні прикраси для волосся, фото
Фото: соцмережі

10. Панамка

Літо — час головних уборів. Тож, список найнеобхідніших аксесуарів цього сезону ми завершуємо на ноті панамок. Їх вже кілька років підряд намагаються списати з-поміж трендів, однак ці головні убори свою актуальність не втрачають.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, як підготувати свій гардероб до літа. Не пропустіть актуальні поради для жінок.