Від класики до трендів: що одягнути хлопцю на випускний, щоб виглядати стильно (ФОТО)

Практичні поради
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Наймодніші образи для хлопців на випускний 2024, фото
Модні чоловічі костюми на випускний 2024. Фото: instagram.com/yarmich.store

Наймодніші образи для хлопців на випускний ви знайдете в нашому матеріалі

Випускний вечір — це особливий момент у житті кожного підлітка, коли важливо виглядати неперевершено. Для хлопців це теж значуща подія. А вибір правильного одягу може допомогти створити незабутній образ. У цій статті ми розглянемо модні тенденції та поради щодо вибору стильного одягу для хлопців на випускний 2024 року.

Класичний костюм завжди буде безпрограшним варіантом. У 2024 році в тренді залишаються базові, такі як чорний, темно-синій, молочний та сірий. Клітинка теж нікуди не йде — цей принт, як і смужка, досі в моді!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Якщо звичайний костюм — це надто нудно для вас, спробуйте смокінг, або костюм-трійку! Це чудовий варіант для тих, хто хоче виглядати більш урочисто!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось найбільшим модникам варто звернути увагу на образи у стилі кежуал. Це може бути поєднання класичних піджаків зі звичайними джинсами, або ж образи з цікавими деталями. Футболки-поло теж не втрачають своєї актуальності й виглядають водночас цікаво та урочисто. А тим, хто зовсім хоче відійти від класики, радимо зробити ставку на звичайні штани сірого кольору та білу футболку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть найкращі зачіски на коротке волосся для випускниць. Це неймовірно прості та дуже красиві ідеї!