Мода на квітковий принт: як не переборщити і не виглядати "рябою"?

Практичні поради
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Як модно одягнутися на літо
Як підібрати для себе одяг із квітковим принтом, фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Як правильно підібрати для себе одяг із квітковим принтом

У тренді літа 2024 року — одяг із квітковим принтом. У квітах все: спідниці, топи, футболки, блузи, сарафани і сукні. Проте не всім вони пасують, а одягнути такий “квітковий” одяг хочеться. Раніше ми писали, який гардероб обрати на спеку, а тепер розкажемо, як правильно обрати якусь річ із малюнком квітів.

Дрібні та великі принти квітів на одязі пасують не всім. І в першу чергу це залежить не від кольоротипу жінки, а від кольору волосся. У цьому випадку пощастило жінкам із чорнявими косами: їм пасує все і будь-якого кольору.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для блондинок варто обирати світлі квітки або ж за кольоротипом. Тоді принт і відтінок одягу будуть підкреслювати ніжність, вишуканість та звабливість жінки. Проте що ж робити рудоволосим? На них квітковий принт виглядає дешево і робить модницю “рябою”.

Аби виглядати ефектно, потрібно знати 2 секрети

Секрет 1. Зелені й трав'яні відтінки, світлий принт квітів

Рудоволосим неабияк пасують зелені відтінки. Саме це може бути фоном квіток на сукні, сарафані чи блузі. Самі ж квітки повинні бути максимально світлими: білі, бежеві, молочні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Секрет 2. Квітковий низ — однотонний верх

Якщо ви хочете одяг із квітковим принтом іншого кольору, але він не пасує до лиця, оберіть його у вигляді спідниці чи штанів. Тоді верх композиції довершіть однотонним одягом: білим, молочним, чорним або таким, який буде гармоніювати до низу і водночас підкреслить вишуканість вашого волосся.

Обираємо модний одяг на літо
Як обрати сарафан в квітковий принт на літо, фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Раніше ми писали, які шльопанці обрати на спекотну погоду. Експерт розповів, що взути, аби було не гаряче і не боліли ноги.