Як скоригувати фігуру за допомогою правильно підібраного одягу: поради зіркової стилістки з прикладами (ФОТО)

Практичні поради
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як зробити свою фігуру ідеальною за допомогою правильного одягу: поради і приклади
Як скоригувати фігуру, правильно підібравши одяг. Фото: freepik.com

7 кроків до вашого ідеального образу

Красиво виглядати хоче кожна. Але далеко не всі задоволені своєю фігурою, тож багато дівчат насправді соромляться одягатися так, як їм самим до вподоби. Ми вже ділилися практичними порадами, які допоможуть без проблем підібрати купальник під свою фігуру , а тепер розкажемо про базові правила формування щоденних образів.

Крутими порадами у своєму Instagram ділиться відома українська стилістка Юліко. Експертка назвала всього кілька правил вибору одягу, які допоможуть приховати животик і завжди виглядати на всі сто.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Якщо у Вас талії нема, то нічого страшного, її можна зробити! Так цих варіантів не багато, але вони є!
І не кажіть потім, що я Вам не розказувала🤪
Показані варіанти звичайно не для всіх підійдуть, але починаємо пробувати ставати стрункою за секунди,
— пише Юліко.

Як скоригувати фігуру та приховати живіт

  1. Завжди робимо акцент на завищеній талії. Це означає, що найвужче місце вашої сукні чи кофтинки повинно бути прямо під грудьми.

  2. Робимо яскравий контраст між верхом і низом та обов’язково підкреслюємо завищену талію ременем.

  3. Щоб не було видно живота, варто обирати об’ємний верх і формостійкий низ, при цьому підкреслюючи завищену талію ременем. Зверху додаємо піджак.

  4. Якщо хочете показати голі ніжки, то верхню і нижню частину тіла потрібно роз’єднати за допомогою “активної” принтованої речі та однотонного ременя (звісно ж, не забуваємо про завищену талію).

  5. Дуже красиво виглядатиме і такий літній образ: v-подібний виріз + талія, підкреслена відразу під грудьми + вдала довжина, яка покаже красиві ніжки.

  6. Що один чудовий варіант для образу з сукнею: v-подібний виріз + діагональні лінії в області талії + розріз, який показує ніжки.

  7. Останній лук сформований з речей оверсайз. Стилістка каже, що це допустимо, однак є низка важливих нюансів: верх і низ беремо об’ємний, але робимо акцент на талії, щоб не виглядати як мішок. Якщо на речах є смужки, вони повинні бути достатньо широкими.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнавайтеся, що краще носити у спеку. Деякі речі для літа абсолютно не підходять, тоді як інші — буквально створені, щоб дарувати комфорт, коли сонце за вікном припікає на повну.