Шорти-бермуди — головний тренд цієї осені: з чим їх носити, щоб виглядати на всі сто (ФОТО)

Практичні поради
705
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Модні шорти-бермуди 2024, фото
Бермуди — поєднання комфорту та стилю. Фото: соцмережі

Поки дозволяє погода, ми матимемо змогу експериментувати з різними образами й носити модні шорти-бермуди

Шорти-бермуди стали головним модним трендом 2024 року. На щастя, носити ми їх можемо і восени. Вони стануть чудовою альтернативою мінішортам, оскільки вони виглядають більш стримано, та коротким спідницям — завдяки своєму комфорту. Як носити шорти-бермуди, щоб виглядати стильно? Практичні поради читайте далі!

Модні бермуди 2024 року — це прості, базові моделі переважно в чорно-білих кольорах. На популярних fashion-інфлюенсерах часто можна побачити костюмні варіанти та мінімалістичні образи, що робить такі шорти ідеальним вибором не тільки для повсякденних образів, але й для офісних луків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як стилізувати шорти-бермуди восени 2024 року? Ми дослідили образи наймодніших дівчат в Instagram і готові поділитися з тобою цікавими варіантами. Найоригінальніша комбінація, яку варто спробувати в новому сезоні, — поєднання шортів-бермудів з подовженою блузою-тунікою та балетками. Цей образ чудово поєднує в собі елементи casual та сучасної класики.

Як носити модні шорти-бермуди в офіс? Надихайтеся образами інфлюенсерів та поєднуйте костюмні бермуди зі строгою білою сорочкою або сатиновою блузою, створюючи чорно-білий лук. Для повсякденних образів з бермудами підійдуть лаконічні топи або футболки.

А ще шорти-бермуди виглядають неймовірно стильно в монохромних образах. Одне з вдалих поєднань: білі бермуди + сорочка в тон + контрастний ремінь. Для більш прохолодних днів сорочку можна замінити на джемпер або оверсайз-светр. ;)

Модні шорти-бермуди, фото
Бермуди — незамінний елемент осіннього стилю. Фото: johannapiispa
Стильні бермуди шорти, фото
Шорти-бермуди — головний тренд осені. Фото: anoukyve
Осінні шорти, фото
Трендові луки з шортами-бермудами. Фото: chloehayward_
Осінні образи, фото
Бермуди — стильний вибір на осінь. Фото: sylviemus_
Модні шорти на осінь 2024
Шорти-бермуди — сучасний погляд на класику. Фото: sylviemus_
Тренди осені 2024, фото
Бермуди — від офісу до casual образів. Фото: chloehayward_
Шорти-бермуди, найкращі стилізації для осені
Осінній гардероб. Фото: johannapiispa
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали про work jacket, який вже вважають трендом осені 2024 року. Дізнайтесь, як простий робочий піджак підкорює модний світ та чому він так полюбився модникам.