Як носити бордовий колір восени 2024: п'ять модних комбінацій, які легко повторити (ФОТО)

Практичні поради
1 118
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Трендовий колір на осінь 2024, фото
Бордовий — головний колір осені 2024. Фото: соцмережі

Дивіться, як носити бордовий восени 2024

Кожен сезон приносить нові тренди у світ моди. І цей — не виключення. Восени 2024 року замість яскраво-червоного домінуватиме бордовий колір. Як і з чим його поєднувати? Дізнайтесь в нашому матеріалі.

Бордовий пасує будь-якому кольоротипу — незалежно від кольору очей чи волосся. Основне питання для тих, хто слідкує за модою: з якими відтінками його краще комбінувати? Пропонуємо п’ять ідеальних варіантів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

З сірим

Образи в бордовому кольорі, фото
5 кольорових поєднань з бордовим на осінь 2024. Фото: @linda.sza

Одне з найвдаліших поєднань цього сезону — бордовий з сірим. Напевно у кожної модниці в гардеробі знайдуться сірі штани або кардиган, які легко комбінуються з бордовими речами.

З бежевим

Модні образи в бордовому кольорі, фото
Бордовий — модний фаворит осені 2024. Фото: @lara_bsmnn

Для тих, хто любить контрасти, це відмінний вибір. Поєднання білого з бордовим може бути занадто різким, тому теплі бежеві відтінки, як пісочний або верблюжий, стануть чудовою альтернативою. Почніть з невеликих аксесуарів у бежевих тонах — наприклад, сумки чи бейсболки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З шоколадним

Трендовий бордовий колір, фото
Бордовий — мастхев осені 2024. Фото: @emilisindlev

Глибокі відтінки шоколаду чи какао відмінно поєднуються з бордовим, створюючи гармонійний образ. Така комбінація часто використовується в стилістиці old money.

З чорним

Найстильніші варіанти поєднання бордового кольору цієї осені, фото
Модний бордовий колір. Фото: @cvseev

Чорний — це класика, яка завжди залишається актуальною. Чорні речі допоможуть вдало інтегрувати бордові елементи в образ, не порушуючи його гармонії. Найкраще виглядатимуть чорні штани або спідниця в поєднанні з бордовим верхом, що візуально подовжує ноги. У цей сезон варто також звернути увагу на аксесуари — бордові головні убори, як в'язані шапки чи берети, ідеально доповнять образи з темним верхнім одягом.

З темно-синім

Як створити стильний осінній образ із бордовим, фото
Бордовий — король осені 2024. Фото: @emilisindlev

Одне з найменш очевидних, але дуже стильних поєднань на осінь 2024 — бордовий з темно-синім. Важливо вибирати класичний відтінок синього, оскільки бірюзовий може виглядати занадто яскраво. Краще зупинитися на глибоких відтінках, таких як кобальт і винний, які нагадають шкільний стиль Блер із серіалу "Пліткарка".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, з чим носити блейзер цієї осені. Ми зібрали для вас 20 ідей від відомої модниці.