Вересневий чекліст від стиліста: що варто зробити у перший місяць осені

Практичні поради
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Що потрібно зробити восени кожній модниці - поради стиліста
Осінній гардероб. Фото: freepik.com

Приділіть час підготовці свого гардероба до холодного сезону

Раніше ми ділилися секретами стилю, які варто взяти до уваги. Втім, щоб цієї осені мати розкішний вигляд, потрібно зробити ще кілька важливих справ. Про що саме мова - дізнавайтесь далі у цій статті.

Столичний стиліст Матвій Калугін зазначає, що лад та система у шафі накладають свій відбиток на внутрішній стан людини та її споживчу поведінку. Тож що важливого потрібно зробити у перший місяць осені на думку експерта?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Розібрати гардероб

Виділіть день на розбір гардероба. Занотуйте, які речі на сезон у вас вже є, а чого бракує. Позбудьтеся одягу, який втратив свій вигляд або ж більше вам не відгукується та подумайте, чим би хотіли його замінити.

Сформувати список покупок

Після розбору гардероба ви чітко побачите, що вам потрібно. Наприклад, замінити пару взуття з тріснутою підошвою на нову або ж придбати теплий шарф, щоб холодна погода не застала вас зненацька.

Віднести одяг до хімчистки

В першу чергу це стосується трикотажу, тренчів, пальт та сезонного взуття. Так, регулярна хімчистка раз на сезон дозволить одягу не тільки мати бездоганний вигляд, а й прослужити вам довше.

Оновити засоби для догляду за взуттям

Може статися, що з попереднього сезону залишився флакон, а ось рідини в ньому вже немає. Тож варто заздалегідь потурбуватися про наявність засобів для захисту замшевого взуття від вологи та бруду.

Подумати про дощ

Восени дощі можуть тривати декілька днів, тож завчасно продумайте свої формули луку на дощову погоду. Обов’язково враховуйте кліматичні умови вашого регіону та ваш образ життя.

Зробити фото в осінніх образах

Це золота пора для різноманітних та складніших стилізацій. Насолоджуйтеся багатошаровістю, глибокими фактурами та затишним, теплим одягом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про кольори в одязі, які допоможуть вам візуально схуднути. Ділимося секретними фішками - у цьому матеріалі.