Пенелопа Крус стала амбасадором італійського бренду Geox (ФОТО)

Шопінг
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

“Оскароносна” Пенелопа Крус стала першим глобальним амбасадором відомого італійського бренду Geox. Зірка фільмів “Вікі Крістіна Барселона”, “Біль та Слава”, “Ескобар” знялась у рекламній кампанії нової колекції Geox осінь-зима 2023.

Акторка продемонструвала образи, які поєднують в собі тонкий баланс вуличної елегантності та чарівності класики, акцентуючи на останніх сезонних фішках бренду - автентичність, універсальність, технологічність та позачасовий стиль.

Коллекция Geox осень-зима 2023: новая концепция комфорта и элегантности (ФОТО) - фото №1
Фото:geox.com
Related video
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Бестселлерами колекції взуття стали черевики челсі, туфлі-човники на блочному підборі, лофери та чоботи до коліна. Це взуття з м'якою поверхнею, сучасним дизайном і міською атмосферою підійде для повсякденного образу і легко доповнить вбрання для офіційних зустрічей чи вечірок.

Колекція Geox осінь-зима 2023: нова концепція комфорту й елегантності (ФОТО) - фото №2
Фото:geox.com
Колекція Geox осінь-зима 2023: нова концепція комфорту й елегантності (ФОТО) - фото №3
Фото:geox.com

Завдяки спеціальній технології проникнення повітря, яку запатентував бренд, взуття “дихає” і в той же час не пропускає воду. Маленькі  отвори в підошві пропускають повітря, і не пропускають воду. Також зроблено акцент на зручність за допомогою особливих технологій амортизації.

Колекція Geox осінь-зима 2023: нова концепція комфорту й елегантності (ФОТО) - фото №4
Фото:geox.com

Колекція одягу Geox 2023 також привертає увагу - в ній представлені пуховики, пальто та флісові (вовняні) куртки. Простий верхній одяг додає зухвалої привабливості. Нейтральна палітра кольорів: молочний, чорний і сірий, підкреслює образ в цілому й ідеально поєднується з вбраннями в стилі кежуал-шик. Будь-який обраний образ дозволить йти в ногу з ритмами міста і проживати кожну мить на повну.

Колекція Geox осінь-зима 2023: нова концепція комфорту й елегантності (ФОТО) - фото №5
Фото:geox.com

Нову колекцію Geox можна придбати у фірмових магазинах Geox та на сайті INTERTOP.UA та в мобільному застосунку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Головне фото: geox.com