Модне натхнення червня: якого одягу не вистачає у вашому гардеробі

Шопінг
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Модний одяг для літа
Модні речі червня. Фото: intertop.

Наймодніший одяг червня 2024

Справжні модниці готуються до літнього сезону завчасно. Вони намагаються придбати наймодніші трендові речі, які можуть підкреслити вишуканість їхнього стилю та гламурність вибору і без яких просто неможливо обійтися.

Harpers bazaar склав перелік актуальних речей від світових та українських брендів без яких буде важко обійтися наступні три місяці. Нові лінійки одягу, аксесуарів, головних уборів, які не лише доповнять літній гардероб, а й стануть справжнім натхненням.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Жакети

Літо, як і будь-який інший сезон не може обійтися без стильних жакетів. Можна обрати класичний варіант крою з чіткими лініями, як у Max Mara, зауважити для себе урочисту модель, розшиту паєтками Dries Van Noten чи схилитися у бік широкої колекції L’eskizzo.

Сукні

Цього літа асортимент суконь буде надзвичайно широким. Сукні-бохо, різноманітний крій, кольори, вставки та довжина просто вражають. Якщо обожнюєте витонченість з тонкими моделями, зверніть увагу на ELENAREVA, щодо трикотажу - це до Toteme, а в’язаний стиль представлений IWOMAN. Також у моді шовкові комбінезони з топом без рукавів.

Купальники

Світові бренди представили ідеальні моделі купальників. В іноземних варто шукати у Chanel і Zimmermann, а в українських ROÁR і Cultnaked. 

Також неможливо обійти стороною і розкішні аксесуари, як-от сумки Bevza, Miu Miu та Bagllet, сонцезахисні окуляри Chanel. Трендові прозорі балетки представлені у колекції LOOKIE Atelier, слінгбеки — у Kachorovska, а оригінальні босоніжки — у Jacquemus. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про те, чому Мілан вважається раєм для любителів шопінгу. Адже у цьому місті знаходиться величезна кількість магазинів, де кожен зможе знайти для себе щось особливе.