Вони видають вашу бідність: чекліст речей, яких потрібно позбутися

Шопінг
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Гардероб багатої жінки - що в ньому має бути
Що не носять багаті жінки. Фото: freepik.com

Перевірте свою шафу, чи не залежались там речі з цього списку

Раніше ми писали про європейські штрафи, які доведеться сплатити за носіння підробок. Але дійсно багаті люди цього зазвичай не роблять. Також вони ніколи не одягають певні речі. Які саме - розповідаємо далі у цій статті.

Вважається, що фінансово забезпечені жінки одягають тільки найтрендовіші та найдорожчі речі. Але це далеко не так. Заможні пані купують найрізноманітніший одяг та аксесуари. Втім, деякі модні табу у них все ж є.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Одяг з великим логотипом

Такий мікротренд підтримують радше інфлюенсери та знаменитості, що люблять епатувати. Заможні жінки ніколи таким не страждатимуть.

Речі у кислотних відтінках

Зазвичай багаті жінки віддають перевагу стриманим та благородним кольорам. Наприклад, блакитному, шоколадному, смарагдовому тощо.

Дешевий трикотаж

Такі речі швидко зношуються - розтягуються та линяють вже після першого прання. Краще обирати якісний і дорогий трикотаж, що прослужить довго.

Взуття та сумка в тон

Так, багаті леді мають змогу придбати туфлі та аксесуари майже під кожну сукню або костюм. Тож їм не потрібно обирати щось однотонне, що пасуватиме до більшості вбрань.

Мереживні сукні

Люди, які цінують комфорт, не стануть носити такі незручні і часто недоречні у повсякденному житті речі. Ба більше, нерідко мереживо, яке використовують для пошиття суконь, має дешевий вигляд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про бохо-аксесуар літа 2024, на який точно варто звернути увагу. Більше про нього дізнавайтесь з цієї статті.