На старт, увага... розпродаж! Як не втратити голову та не нагребти зайвого

Шопінг
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Секрети шопінгу - як купити речі, які вам дійсно потрібні
5 правил вдалого шопінгу. Фото: freepik.com

Досить витрачати гроші на те, що вам непотрібно - ходіть на шопінг з розумом

Раніше ми ділилися чеклістом речей, яких потрібно позбутися, оскільки вони видають вашу бідність. Зробили? Що ж, тепер у вашій шафі побільшало місця і можна відправлятися на шопінг. Які речі можна придбати на розпродажі, щоб потім не шкодувати - читайте далі у статті.

Сезон розпродажів - чудова можливість придбати бажані речі за вигідною ціною. Водночас можна так захопитися витрачанням грошей, що в шафі знову з’явиться одяг, який ви не одягнете більше кількох разів. Ділимося з вами кількома порадами, як уникнути непотрібних покупок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ставка на класику

Вона ніколи не виходить з моди і такі речі легко поєднувати між собою. Тож лофери нейтральних відтінків, двобортне пальто та сумка простої геометричної форми - однозначно так!

Уникайте трендів

Такий одяг потрапляє в розпродаж тільки тоді, коли магазинам потрібно звільнити місце для нових трендових речей. Беріть лише ті модні речі, які мають потенціал протриматися в трендах ще сезон або кілька.

Не піддавайтесь імпульсивному шопінгу

Щоб уникнути необдуманої покупки, почекайте кілька днів. Якщо після цього ви все ще вважатимете, що ця річ вам потрібна - купуйте.

Секрети шопінгу - як купити речі, які вам дійсно потрібні
5 правил вдалого шопінгу. Фото: freepik.com

Зробіть ревізію у своєму гардеробі

Це допоможе вам не купити річ, яку ви вже маєте, та зрозуміти, чого вам дійсно не вистачає. Запишіть все, чого вам бракує, у нотатки на телефоні та звіряйтеся з записами під час шопінгу.

Не копіюйте модних блогерів та знаменитостей

Ми ж з вами чудово розуміємо, що більшість речей, які ми на них бачимо, - це подарунки, бартер тощо. Їхня задача - змусити вас купувати більше, а ваша - не вестися на придбання речей, які насправді вам не потрібні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, де можна купити купальник на літо 2024. До речі, всі згадані у цій статті бренди - українські.