Стиль і сила: Ярослава Магучіх стала обличчям нової колекції українського бренду CHER’17 (ФОТО+ВІДЕО)

Шопінг
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ярослава Магучіх, фото
Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх. Фото: instagram.com/cher17.ua

Найтитулованіша українська легкоатлетка сучасності приміряла образи з колекції FW 24-25, розповіла про улюблені речі та поділилася, як відновлюється після виснажливих тренувань

Світова рекордсменка та олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту Ярослава Магучіх, яка задонатила "Азову" частину призових грошей з Олімпіади-2024, стала обличчям нової колекції масового бренду CHER’17. Ця лінійка втілює головні тренди сезону. Фото та відео дивіться в нашому матеріалі на Хочу!

Вибір Магучіх як головної героїні кампанії здається природним, адже вона, активна, енергійна та чудово уособлює дух CHER Girl. А ще Ярослава давно захоплюється цим брендом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video
CHER’17 я побачила вперше в інстаграмі. Мене заінтригувало те, що це перший такий сучасний український бренд. У мене багато речей від CHER’17, здебільшого спідниць, штанів та джинсів, у яких ідеальна посадка. Та, головне, вони довгі, а, повірте мені, знайти довгі джинси дуже складно,
— розповідає Ярослава Магучіх. 

Під час зйомок кампанії Ярослава Магучіх приміряла різноманітні образи — від невимушених повсякденних до грайливих та привабливих. Її вдалося повністю передати настрій колекції, яка поєднує елегантність із комфортом — ідеальне поєднання для активних дівчат.

Колекція вийшла різноплановою та гармонійною. Вона включає теплі в'язані сукні, кардигани, шкіряні костюми, жакети, текстуровані бомбери, спідниці в стилі preppy, широкі джинси та класичну маленьку чорну сукню. У палітрі переважають стримані та благородні відтінки: молочний, карамельний, шоколадний, сірий і чорний.

Між зніманням Ярослава Магучіх дала коротке інтерв'ю, в якому розповіла про свою любов до читання, що допомагає їй відволіктися від повсякденних справ, та поділилася своїми методами відновлення після важких тренувань. Відео можна подивитися на сторінці CHER’17 в Instagram.

Осіння колекція CHER’17 вже доступна у всіх магазинах бренду та на офіційному сайті. Поспішайте ознайомитися!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, де купити пальта від українських брендів. Ці моделі стануть родзинкою вашого осіннього гардероба!