Жіночі куртки – дізнайся про 5 найпопулярніших фасонів

Шопінг
790
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Яку куртку обрати на зиму 2024/2025 - головні тренди сезону
Модні зимові куртки сезону 2024/2024. Фото: MODIVO

Що буде в моді цієї зими? 👇

Фешн індустрія пропонує нам велику різноманітність теплого верхнього одягу – цього сезону Ти завжди будеш на висоті, незалежно від мети виходів. Але зимові холоди зобов'язують нас дбати не лише про стиль, а й про своє здоров'я.

Найкращі бренди втілили у своїх колекціях основні модні тенденції у поєднанні із чудовою якістю – в стильний та теплій курточці Тобі буде зручно у будь-яку погоду! У каталозі інтернет-магазину MODIVO Ти побачиш зимові жіночі куртки різних фасонів, які відрізняються по довжині, крою та оздобленню.

Давай ближче познайомимося із п'ятьма трендовими фасонами цього сезону.

Related video

№1. Довгі куртки

Такі моделі нагадують крій пальта, а довжина може змінюватись від середини коліна до щиколотки. Дизайнери створили елегантну та витончену версію пуховика для ділових та повсякденних образів. Куртки максі та міді мають невелику товщину, можуть бути прямими або з акцентом на талії.

Шикарно виглядає куртка без застібки, яка утримується широким поясом. Ще один варіант довгих курток відрізняється силуетом, звуженим до низу та заниженою лінією плеча.

Подовжені версії курток – справжній взірець комфортного одягу. Незважаючи на те, що Ти закутана з ніг до голови – це не завадить Тобі вільно рухатися та займатися повсякденними справами!

№2. Куртки оверсайз

Об'ємні моделі тримають свої позиції вже не один рік, вони полюбилися багатьом модницям не лише за гротескний зовнішній вигляд. У пуховиках та інших зимових куртках оверсайз справді затишно та тепло, а стилізувати їх можна з будь-яким одягом.

Багато моделей мають великий комір-стійку та знімний капюшон, накладні кишені. Запропоновані варіанти довжини – від укорочених до максі допоможуть Тобі створити повсякденні образи для різних виходів.

Зараз дуже популярний стиль apres ski які передбачає дуті об'ємні куртки у поєднанні з товстими светрами, затишними світшотами, теплими легінсами або джинсами. Такий аутфіт – чудовий варіант для прогулянок містом або заміських поїздок.

№3. Стьобані куртки

Легкі та практичні стьобані моделі стали справжніми фаворитами. Завдяки спеціальній техніці пошиття вони залишаються досить тонкими, але при цьому добре зберігають тепло – чудова альтернатива для тих, хто не любить об’ємні пуховики!

Цього сезону дуже популярна ромбовидна хвиляста стібка, яка візуально витягує силует, і сама по собі є цікавим декором. Стьобане полотно у вигляді смуг, клітки та кіл можна побачити на куртках різного крою, з капюшоном або без нього, коротких та подовжених.

№4. Шкіряні куртки

Всупереч поширеній думці, що шкіра – це демісезонний варіант курток, дизайнери використовували натуральну та екошкіру при створенні утеплених моделей. Це у них вийшло чудово!

Завдяки благородній фактурі, властивій шкірі, куртки виглядають акуратними та витонченими, а сам аутфіт виходить дорожчим і статуснішим. Залежно від оздоблення та деталей крою, шкіряні зимові куртки можна стилізувати у різних напрямках: діловий, спорт чи кежуал.

№5. Куртки з оздобленням

Моделі, пошиті з комбінації тканин, що відрізняються за текстурою та кольором, привертають увагу і роблять куртку акцентним елементом всього образу. Це можуть бути кольорові, яскраві вставки або навпаки тон основному полотну.

Принтовані куртки завжди будуть у центрі уваги: ​​малюнок у тон із лазерним напиленням, принти з логотипом бренду, клітина, квіти, абстракції.

Не хвилюйся, що таку куртку буде важко стилізувати, просто використовуй ті ж кольори для низу, взуття та аксесуарів. В результаті Ти отримаєш оригінальний, складний та фактурний образ, який захочеться «вигулювати» все знову і знову!

На окрему увагу заслуговує хутряне оздоблення – по верху капюшона, по коміру або манжетам. Красиве блискуче хутро натуральних відтінків або яскраве, кольорове створює додаткове утеплення і по-справжньому прикрашає куртку.

Вибирай популярні парки, пуховики та інші зимові куртки актуальних фасонів – зустрічай фешн зиму у повній готовності разом із MODIVO!