Будете справжньою королевою! Андре Тан показав найкращі образи для випускниць (ФОТО)

Модні тренди
1 250
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Модні образи на випускний, фото
Фото: elana.com.ua

Дизайнер говорить, що ці вбрання допоможуть вам стати королевою випускного балу

Випускний вже на носі, тож варто хутчіше підбирати модні образи для цього важливого свята. Добірку ефектних вбрань від українського дизайнера Андре Тана ви знайдете в нашому матеріалі!

Ні для кого не секрет, що випускний — це дуже особливий день, коли кожній дівчинці хочеться виглядати справжньою королевою, щоб потім з радісною усмішкою пригадувати цей день та переглядати святкові фото. Звісно, образ для випускного грає чи не ключову роль, адже саме він допомагає гарно виглядати та відчувати себе максимально впевнено.

Тож, ловіть добірку ідеальних образів, якими поділився Андре Тан. Вони підкреслять вашу красу та зроблять цей день незабутнім!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Лялькова сукня

Це неймовірно жіночний та романтичний варіант, який підійде юним красуням. Ви прощаєтеся з дитинством, тому саме цей фасон буде вельми символічним. А повітряні тканини, грайливий декор та ніжні кольори створять образ справжньої принцеси.

Лялькова сукня на випускний, фото
Фото: instagram.com/andre_tan_official

Силуетна сукня

Елегантність і витонченість — це про вас? Тоді обирайте саме цей образ. Така сукня підкреслить усі переваги фігури завдяки обтислому крою та вишуканим деталям, не залишивши вас без уваги.

Силуетна сукня на випускний 2024, фото
Фото: instagram.com/andre_tan_official

Максісукня

Класика, яка ніколи не виходить з моди. Дизайнер радить обирати моделі з легких тканин — шовку, шифону чи атласу. Також не забувайте про прикраси: масивні сережки, витончене кольє або клатч зроблять образ ще більш ефектним.

Довга сукня на випускний 2024, фото
Фото: instagram.com/andre_tan_official

Костюм

Костюм — це стильний та зухвалий вибір для тих, хто хоче виділитися. Поєднуйте жакет за штанами або спідницею, грайте з кольорами та аксесуарами, створюючи неповторний образ.

Костюм на випускний, фото
Фото: instagram.com/andre_tan_official

Комбінезон

Варіант, який не сковує рухів та дозволяє почуватися впевнено. Обирайте моделі з легких тканин, або цікавими деталями, щоб зробити образ більш святковим!

Комбінезон на випускний, фото
Фото: instagram.com/andre_tan_official
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не забудьте прочитати наш матеріал про образи Аріани Ґранде, Зендеї та інших зірок, які ідеально підійдуть для випускного вечора . Ця добірка принесе вам натхнення!