Всесвітній день бікіні: найкрасивіші купальники, які має мати кожна у 2024 році (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Найкрасивіші купальник 2024, фото
Всесвітній день бікіні. Фото: instagram.com/marymax_brand

Святкуємо Всесвітній день бікіні та розповідаємо про головні тенденції купальників 2024

5 липня — чудовий день, щоб взяти сонцезахисний крем і вирушити на пляж, адже саме цього дня святкують Всесвітній день бікіні! Про те, які купальники люблять носити зірки ми вже розповідали, а тепер покажемо вам наймодніші бікіні 2024 року!

Літній сезон вже в самому розпалі, тож сидіти в таку спеку в чотирьох стінах — не найкраща ідея. Якщо ви все ще не підготувались до пляжного сезону, ми будемо раді вам допомогти та показати найкрасивіші купальники цього року. Про них розповіла персональний стиліст Альона Чорновол .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Купальники з квітами, бантиками та рюшами

Також в моді будуть купальники з квітковими мотивами, рюшами та бантами. Стилістка підкреслила, що зараз актуальна естетика кокетства та балету, тому обирайте ніжні, дівочі варіанти.

Купальники з квітами, фото
Фото: handywear.com.ua

Купальники з контрастним обрамленням

Ще один тренд літа 2024 — купальники з контрастним обрамленням. Альона Чорновол радить звернути увагу на чорно-білі варіанти або інші контрастні кольори.

Купальники з контрастним обрамленням, фото
Фото: instagram.com/chornovol.alyona/

Купальники з вирізами та окремими частинами

Для активного відпочинку біля річки чи басейну підійдуть купальники з вирізами або складені з окремих частин. Проте такі моделі більше підходять для красивого відпочинку, а не для засмаги, оскільки можуть залишати нерівномірний загар.

Купальник з вирізами, фото
Фото: prom.ua

Купальник "one piece" (суцільний)

Літом 2024 в тренді будуть культові червоні суцільні купальники (як у рятувальниць Малібу). Також варто звернути увагу на моделі в пастельних відтінках.

Купальник суцільний, фото
Фото: bigl.ua

Купальники з анімалістичним принтом

Стилістка рекомендує звернути увагу на купальники з анімалістичним принтом. У тренді будуть не лише леопардові, але й зеброві, жирафові та рептилійні принти в різних відтінках.

Купальники з анімалістичним принтом, фото
Фото: intimo.com.ua

Купальники з топом бандо

Ще одна модель, яка зробить з вас зірку пляжу! Купальники з топом бандо ідеально підходять як для засмаги, так і для купання, але важливо підібрати ліф, який добре сяде на вашу фігуру.

Купальники з топом бандо, фото
Фото: modern-boutique.com

Купальники з металевою фурнітурою та прикрашені камінням чи блискітками

Ефектний варіант на літо 2024 — купальники з металевою фурнітурою або прикрашені камінням та блискітками. Хоча такі моделі не завжди комфортні, на фотографіях вони виглядають дуже ефектно.

Купальники з камінням
Фото: temu.com

Класичне бікіні

Класичне бікіні залишається актуальним і влітку 2024. Якщо у вашому гардеробі ще немає такого купальника, стилістка радить обов'язково придбати його цього сезону.

Класичне бікіні, фото
Фото: instagram.com/marymax_brand
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дивіться, як мінялась мода на купальники за останні 100 років. Цікаво, що мода на них змінювалася від повністю закритих до кількох клаптиків тканини.