Модницям на замітку: 5 трендів, які ви не можете пропустити цього літа (ФОТО)

Модні тренди
1 174
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Модні тренди 2024 - що носити влітку
Літні тренди 2024. Фото: instagram.com/la_nadia

Перед шопінгом подумайте, яку річ та з чим ви можете легко стилізувати

Раніше ми писали про антитренд 2000-х, який знову в моді. Та якщо ви хочете чогось більш стриманого та “вічного” - зверніть увагу на одяг та аксесуари, про які йде мова у цій статті.

Погодьтеся, не хочеться витрачати гроші на модні речі, які ви носитимете один сезон. Та деякі тренди все ж мають намір залишитися з нами на довше. І саме тому ми радимо вам до них придивитися.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Тож що купити цього літа, аби мати стильний вигляд і не турбуватися, що цей одяг та аксесуари швидко набриднуть чи застаріють?

Пишна спідниця

Таку річ легко поєднувати з базовими футболками, топами та блузами. Завершити образ можна модним взуттям та сумкою.

Колір вершкового масла

Справжній хіт цього літа! Поєднуйте його з різними кольорами та відтінками (наприклад, білим, чорним, темно-синім, коричневим та навіть бордовим).

В’єтнамки

Обирайте моделі у базових кольорах, оскільки так взуття буде легше поєднувати з різним літнім одягом.

Лляні штани

Поки ви чекаєте сприятливої погоди, щоб одягнути свою улюблену пару джинсів, придивіться до штанів з льону. Вони дуже практичні та комфортні у спеку.

В’язані речі

Цьогоріч бренди пропонують не лише в’язані сукні та топи, а й штани. Оберіть, що на вас краще сидітиме, та поєднайте цю річ з трендовими аксесуарами та взуттям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми писали, як стилізувати довгу спідницю. Ділимося добіркою образів від української модної блогерки - у цій статті.