Осінній must-have: стильні спідниці, які мають бути в гардеробі кожної модниці (ФОТО)

Модні тренди
647
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Осінні образи зі спідницями, фото
Модні спідниці осені 2024. Фото: соцмережі

Будьте в курсі модних трендів

Спідниці — це не лише літній атрибут, адже багато з них плавно перекочують в осінній гардероб. Жінки настільки звикли до цього елементу одягу, що навіть з настанням холодів не відмовляться від спідниць.

Осінь не є перешкодою для того, щоб носити спідниці. Вересень часто залишається теплим, а в жовтні та листопаді їх можна вдало поєднувати з кросівками чи чоботами, додаючи теплий верхній одяг.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Ось три спідниці, які будуть на піку популярності цієї осені. Беріть до уваги!

Сатинові міді та максі. Ці спідниці стали класикою гардероба, тому вони залишаються актуальними й восени. Найбільш універсальні кольори — чорний, молочний і білий. Вони легко поєднуються з топами, майками або жакетами. Завершити образ допоможе тренч або пальто.

Сатинові спідниці, фото
Модні спідниці 2024. Фото: соцмережі

Прозора спідниця. Не бійтеся носити прозорі спідниці навіть восени — цей тренд залишатиметься на піку. Щоб збалансувати образ, підбирайте до них сорочки, светри, жакети або плащі.

Прозора спідниця, фото
Модні спідниці 2024. Фото: соцмережі

Плісирована спідниця. Спідниці зі складками щоосені повертаються в моду, нагадуючи шкільний стиль та естетику preppy. Можна експериментувати з довжиною, вибираючи міні або середню довжину для створення стильних осінніх образів.

Плісирована спідниця, фото
Модні спідниці 2024. Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтеся, яке взуття буде в тренді цього сезону. Без нього складно уявити осінь 2024!