Ці 4 модні кардигани будуть на піку популярності весь рік: трендові моделі для різних образів (ФОТО)

Модні тренди
1 030
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Стильні кардигани, фото
Трикотажні кардигани, які будуть в тренді у 2024-2025 році. Фото: соцмережі

Трикотажні кардигани — абсолютний хіт осіннього, зимового та навіть весняного сезону

Кардиган з трикотажу — це ідеальне доповнення до будь-якого гардероба, незалежно від того, надаєте ви перевагу офісному стилю чи естетиці тихої розкоші. Нижче ми покажемо вам 4 найстильніші моделі, які будуть в тренді у 2024-2025 році.

Як одягатись восени та взимку, щоб не застудитись та виглядати стильно Оптимальним рішенням буде багатошаровий образ, де один зі шарів легко зняти, не порушивши гармонії.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Трикотажний кардиган — чудовий варіант для таких шарів. Він стане вашим рятівником, без сумнівів! Але, щоб зробити вдалу покупку, варто знати про те, які кардигани зараз в тренді.

Укорочений кардиган

Якщо ви любите підкреслювати фігуру, формула "висока талія + укорочений верх" стане вашим улюбленим трюком. Такий стиль легко втілити в образі за допомогою укороченого кардигана, топа та улюблених широких джинсів або класичних штанів. Короткі кардигани також добре поєднуються з об'ємними штанами, як-от джинси-карго, не додаючи зайвої ваги образу.

Укорочений кардиган, фото
Кардигани на кожен день. Фото: соцмережі

Кольоровий кардиган

Восени та взимку настрій погіршується разом зі зменшенням світла на вулиці, тож можна додати яскравих фарб у повсякденний стиль! Наприклад, яскраві трикотажні кардигани можуть освіжити будь-який образ. Сірий монохромний лук оживе з червоним кардиганом. А ще ці кольори прекрасно гармонують!

Кольоровий кардиган, фото
Модний кардиган для будь-якого настрою. Фото: соцмережі
Кольоровий кардиган, фото
Яскравий кардиган виглядає дуже стильно. Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Подовжений кардиган

Якщо ви обожнюєте кутатись у теплі речі, тоді подовжений м'який кардиган стане улюбленою покупкою. Він з легкістю замінить теплий светр і матиме чудовий вигляд з мініспідницею.

Подовжений кардиган, фото
Подовжений кардиган допоможе створити вишуканий образ. Фото: соцмережі
Довгий кардиган, фото
Довгі кардигани зі спідницями мають вельми вишуканий вигляд. Фото: соцмережі

Тонкий кардиган

Іноді хочеться провести день у ніжному й легкому образі. У такому випадку тонкий трикотажний кардиган стане ідеальним вибором. Скомбінуйте його з шовковою спідницею або сукнею. А поверх цього можете накинути довге пальто з шерсті.

Тонкий кардиган, фото
Смугастий кардиган — чудовий вибір для повсякденних образів. Фото: соцмережі
Смугастий кардиган, фото
Кардиган універсальний елемент вашого гардероба. Фото: соцмережі
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, чому чорне пальто — найкраща інвестиція в гардероб. Дізнайтесь, як виглядати в ньому неймовірно вишукано.