Колись були в моді, а зараз на них дивитись не хочеться… Речі, які варто викинути зі своєї шафи у 2024 році (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Застарілі речі, фото
Антитренди, які псують ваш стиль. Фото: соцмережі

Що варто прибрати з шафи цього сезону

Хоча б раз в рік варто чистити свій гардероб від речей, які вже давно вийшли з моди та роблять ваш образ застарілим. У магазинах можна знайти багато стильних альтернатив, тож настав час розпрощатися зі старим одягом. Про головні антитренди 2024 року читайте далі на Хочу!

Мода постійно змінюється, тому важливо уникати речей, які можуть зіпсувати ваш стиль. Деякі предмети одягу вже давно втратили свою актуальність і виглядають застаріло.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Штани в клітинку. Хоча клітинка залишається модним принтом, вона має кращий вигляд на пальтах, жакетах або твідових спідницях. Від штанів у клітинку варто відмовитися, оскільки вони вже давно втратили свою актуальність. Краще обирайте однотонні моделі.

Штани в клітинку, фото
Головні антитренди 2024 року. Фото: prom.ua

Оксамитовий спортивний костюм. Такі речі виглядають застаріло і недоречно. Зараз їх практично не носять, тому краще замінити на трикотажні костюми нейтральних кольорів.

Оксамитовий спортивний костюм, фото
Головні антитренди 2024 року. Фото: kasta.ua

Колготки в сіточку зі стразами. Колись вони були популярними, але їх мода швидко минула. Такі речі обтяжать ваш образ, тому ліпше вибирайте базові однотонні колготки для осіннього сезону, які виглядатимуть стримано й елегантно.

Колготки в сіточку зі стразами, фото
Головні антитренди 2024 року. Фото: prom.ua
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви прагнете виглядати сучасно і стильно, скористайтеся нашими порадами та позбудьтеся одягу, який давно вийшов з моди. Краще вирушайте на пошуки трендових і актуальних речей, які доповнять ваш стиль.