Вічна класика: 5 осінніх речей, які ніколи не вийдуть з моди (ФОТО)

Модні тренди
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Гардероб на осінь, фото
Як скласти бездоганний осінній образ. Фото: instagram.com/veneti.a

Розповідаємо, що варто додати до свого гардероба, щоб залишатися в тренді

А ви знали, що існують речі, які ніколи не втрачають своєї популярності й залишаються модними незалежно від року? Вони можуть легко доповнити ваш базовий гардероб. Все, що потрібно зробити — придбати їх собі.

Радимо вам придивитись до цих 5 речей, які допоможуть вам завжди бути на висоті. А щоб вони служили довго, звертайте увагу нейтральні відтінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Довга спідниця
Спідниці середньої довжини не втрачають своєї актуальності й восени. З такою спідницею можна скласти різні образи, доповнивши її взуттям на вибір — від балеток до туфель, та поєднувати з будь-яким верхом.

Трикотажна сукня
Теплі трикотажні сукні стають незамінними в холодну пору року. Вони чудово підкреслюють фігуру й залишаються популярними з року в рік.

Гольф
У перші осінні дні можна сміливо вибирати легкі сорочки чи лонгсліви, але пізніше без гольфа не обійтися. Водолазка ідеально підійде до штанів, джинсів або спідниць, і стане необхідною річчю у вашому гардеробі.

Блейзер
Класичний блейзер ніколи не втратить своєї актуальності. Жакет у чорному або коричневому кольорі стане чудовою заміною верхнього одягу на початку осені, а потім ідеальним вибором для другого шару.

Лофери
Це взуття залишається стильним як восени, так і навесні. Лофери чудово поєднуються з різними образами: зі спідничками в складку та високими шкарпетками або з романтичними сукнями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, які речі варто викинути зі своєї шафи у 2024 році. Колись вони були в моді, а зараз на них дивитись не хочеться.