Гороскоп на 1 вересня 2024 року: ви потрібні своєму майбутньому, а не минулому

Гороскоп на сьогодні
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Гороскоп на 1 вересня 2024 року про любов, гроші та успіх
Гороскоп на 1 вересня 2024 року, фото створене за допомогою ШІ, Хочу

Цей день має потужну енергетику, яка забирає старе і відкриває двері до нового

1 вересня — один із найпотужніших енергетичних днів. Місяць знаходиться у фазі спадання, але попри це 1 число починає не просто новий календарний місяць, а цілий сезон. Отож, сьогодні потрібно доставити крапки над “і” в усьому, що віджило своє. Вважайте це останнім шансом перед осіннім періодом, адже саме 1 і 2 вересня Місяць ще буде спадаючим, і у вас є час назавжди попрощатися з минулим. Хто цього не зробить — отримає нові кармічні уроки.

Про те, що цей день, 1 вересня, приготував для вашого знаку Зодіаку, ви можете дізнатись далі в нашому матеріалі. Щоденний гороскоп від Хочу! розповість, чого чекати від цієї доби.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Гороскоп на сьогодні

Овен

Сьогодні не час думати про зміну роботи. Зважте всі негативні та позитивні моменти, записавши їх на папері. А потім — порахуйте, і подивіться результат.

Телець

У цей день важливо максимально розслабитися і не перенавантажувати себе. Це стосується і тіла, і думок, і ваших емоцій. Присвятіть час медитаціям.

Близнюки

Сьогодні доведеться обирати між декількома важливими питаннями — одне. Не переживайте, що зробите помилку. Що б ви не обрали — це ваш вибір, ваше кармічне завдання, і ваш безцінний досвід.

Рак

Цей день принесе позитив і багато сміху. Не відмовляйте собі у відпочинку на природі. Якщо є можливість — запросіть із собою друзів.

Лев

Час подумати, чи не образили ви випадково людей, які зникли з вашого життя. Поки ретроградний Меркурій не повернувся на обрій, перепросіть за свою поведінку та помиріться з усіма, із ким був конфлікт. Так ви наперед складете чимало кармічних іспитів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Діва

Робота нікуди не дінеться, а відпочивати потрібно. Навчіться розслаблятися в тих умовах, в яких ви є. Сьогодні хороший час для читання, малювання та моделювання одягу.

Терези

Це день буде не таким напруженим, як ви це для себе уявляли. Зробіть сюрприз рідним людям, які біля вас. Веселіться та насолоджуйтеся життям.

Скорпіон

У цей день важливо правильно загадати бажання. Запишіть та намалюйте усе, про що ви мрієте. Містична енергія першого дня осені притягне вам ваші мрії у реальність.

Стрілець

Вас чекають нові знайомства і цікаві пропозиції для співпраці. Не відмовляйтеся одразу: спробуйте себе в новій, кардинально іншій ролі. Це дасть поштовх до позитивних змін.

Козоріг

Цей день вдалих для дорогих покупок. Не бійтеся придбати річ, на яку так давно відкладали кошти. А отримавши її у свої руки, подякуйте Всевишньому за подарунок.

Водолій

Час записатися на курси чи майстер-класи із підвищення кваліфікації. Ви починаєте вигорати на роботі. Це негативно вплине на ваш авторитет і зарплатню.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Риби

Сьогодні проведіть день у затишній компанії друзів. Обговоріть плани на майбутнє, поділіться досвідом та підтримайте один одного. Але свої секрети нікому не розповідайте.

Також не пропустіть наш гороскоп на вересень 2024 року для всіх знаків Зодіаку. Дізнайтесь свій астрологічний прогноз на перший місяць осені.