Білі шви між плитками - і ніякої мороки: найшвидший спосіб відбілювання

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Прибирання у ванній кімнаті було б не таким виснажливим, якби не чищення міжплиткових швів. А якщо ще починає з'являтися цвіль або іржа … Хочеться, щоб вони завжди лишалися білими, а не набували сірого відтінку  з часом.

Основне при прибиранні не забувати очищати їх щоразу, як миєте ванну, тому що бруд, який проникне глибоко забрати значно важче. Найпростішими способами для очищення швів між плитками, поділиться pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Засоби, які варті уваги

Білі шви між плитками - і ніякої мороки: найшвидший спосіб відбілювання - фото №1

Сода. 

Засіб на основі соди чудово дезінфікує і відбілює. Його можна використовувати регулярно, шкоди не наносить, а відчищає бруд чудово. Змішайте соду з водою, нанесіть на всю площу забруднення і залиште на 20-25 хв змийте чистою водою.

Оцет

Цей засіб ефективно очищає бруд і бореться з пліснявою у ванній кімнаті. До того ж дезинфікує і прибирає запахи. Розведіть з водою і побризкайте на плитку, особливу увагу приділіть місцям з пліснявою. Тримайте не більше 5 хв. Потріть щіткою і змийте водою.

Відбілювач

Багато хто віддає перевагу саме цьому засобу для білизни швів. Відбілювач допомагає впоратися з брудом і зробити простір між плиткою знову білим. Наносити потрібно на 5 хв і добре змити чистою водою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці способи визнані господинями досить дієвими і швидкими. До того ж не вимагають зусиль і багато коштів, добре чистять і прибирають запах у ванній кімнаті . А якщо у вас на це зовсім немає часу, то на прилавках магазинів продається спеціальний маркер для білизни швів.