ТОП-3 способи влаштувати "велике прання" без прального порошку: ви не повірите, чим його можна замінити!

Лайфхаки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Пральний порошок, фото
Фото: ek.ua

Мало хто знає, що ці методи можуть дуже виручити у кризовій ситуації

Потрібно терміново випрати речі, а з’ясувалося, що вдома немає ні грама прального порошку ?.. На жаль, таке трапляється 🥲 Але це зовсім не проблема, якщо ви знаєте, чим його можна замінити!

Про три найкрутіші способи випрати речі без прального порошку в машинці автомат розповідає pixelinform. Зберігайте їх собі, щоб не загубити і завжди знати, що є різні доступні способи вирішення побутових проблем!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

ТОП-3 способи випрати речі без порошку для прання:

  1. Гель для посуду. Почнемо з того, що склад мийного засобу має бути максимально натуральним. Для прання речей у машинці достатньо всього 1 ложки гелю для миття посуду.

  2. Господарське мило + сода. Геніальний та максимально бюджетний спосіб прання речей без прального порошку. Беремо трохи рідкого господарського мила, додаємо 1 ложку соди і гарно розмішуємо. Цю суміш краще заливати прямо у барабан машинки.

  3. Рідке мило чи шампунь для волосся. Достатньо брати всього 1 ложку і заливати відразу у барабан пральної машини. Єдине, що у цьому випадку вам знадобиться додаткове полоскання речей 😅

❗️ Важливо: Усі методи підходять для не дуже забруднених речей. Тоді як для складних плям рекомендується використовувати спеціальні засоби.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що дуже важливо не переплутати, куди саме треба заливати/засипати порошок, а куди — кондиціонер для прання. Розібратися із цим допомагаємо у цій статті.