Назавжди позбутися тарганів цілком можливо: спосіб з 100% результатом (ВІДЕО)

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото тарган
Фото: lifehack

Таргани залишать ваш дім з таким саморобним засобом

Таргани - це точно не найкраще сусідство для людей. Ці жахливі створіння можуть перебігти від сусідів або “приїхати” разом з покупками з найближчого магазину. А вивести їх буває зовсім непросто.

Прогнати тарганів з будинку можна надзвичайно ефективними способами, навіть без спеціалізованої отрути. А кілька правил допоможуть не допустити їх повернення, розповідає канал Поради для дому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Якщо ви помітили у домі одного таргана, це означає, що по затишних куточках їх може бути безліч. Тому одразу потрібно застосувати всі сили на боротьбу, поки вони не розмножилися у геометричній прогресії.

Приберіть всі залишки їжі та пересипте продукти у ємності з кришками, добре підмітайте підлогу, пилососьте дивани та килими і протирайте всі відкриті поверхні.

Як зробити засіб від тарганів

№1. Змішуємо у рівних пропорціях оцет та воду, переливаємо у пляшку з розпилювачем та добре розмішуємо. Отриманим розчином потрібно протерти всі шафки всередині та зовні, підлогу, плінтуси, підвіконня та решітки вентиляції. Потрібно повторювати такі дії кожні 2 дні. Цей спосіб повністю безпечний для людей і домашніх тварин.

№2. Придбайте в аптеці борну кислоту. Нам знадобиться варений жовток, 1 пакет борної кислоти, які потрібно зміщати між собою. З цієї суміші зробіть кульки невеликого розміру. Розкладіть кульки у місцях, де помітили тарганів та у можливих місцях скупчення: під раковиною, на кухонних шафках. Головне для цього способу - повністю ізолювати тарганів від води. Витирайте насухо раковину, підлогу у ванній та місця з конденсатом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які кімнатні рослини можуть приваблювати тарганів. Подивіться, чи є ваші у списку та позбудьтеся їх.