5 секунд, хвилину чи значно довше? Скільки потрібно споліскувати посуд від мийного засобу

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Скільки часу ополіскувати посуд
Фото: pixelinform

Посуд потрібно полоскати після миття мийним засобом

Посудомийні машини - це надзвичайно корисна та потрібна техніка для побуту, адже у ній можна мити не лише посуд, а й інші речі. Проте, вони є далеко не у всіх господинь. Тому посуд доводиться мити практично кожного дня.

У кожної людини свій підхід до миття посуду. Одні довго та ретельно його споліскують, інші секунду потримають під струменем та вважають за потрібне витерти насухо рушником, а у третіх господинь посуд миє чоловік. На питання, яке турбує усіх без виключення - скільки часу потрібно споліскувати посуд під водою, щоб впевнитися, що очищено весь мийний засіб, відповідає канал Господиня online.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Сучасні мийні засоби можуть очищати залишки їжі та жир навіть у холодній воді. Вони ефективні у боротьбі з забрудненнями, але потрібно добре змивати піну, щоб вона не потрапила на продукти, які потім будуть кластися у тарілку.

Щоб на посуді не залишилося навіть сліду від мийного засобу потрібно ополіскувати тарілки принаймні 20-30 секунд з обох сторін. Тоді гель повністю змивається і турбуватися не потрібно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як дешевше мити посуд: руками чи у посудомийній машинці. Адже більшість вважають таку техніку витратною розкішшю.