Якісно та економно! Як зменшити витрати гелю для миття посуду в 2 рази додавши лише 1 інгредієнт

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Спосіб для зменшення витрат мийного засобу
Зменшення витрати мийного засобу. Фото: napensii.ua

Відмінний спосіб для економії мийного засобу

Зазвичай, посуд у будинку миється кожного дня. Тому господині добре знають, як часто потрібно купувати мийний засіб, а якісна продукція коштує зовсім не дешево. Але є можливість підсилити дію та зробити засіб просто суперпотужним.

Існує просто прекрасний спосіб економії мийного засобу для миття посуду. Для цього достатньо просто додати один інгредієнт, який зменшить витрати і підсилить гель, розповідає канал Господиня online.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Як знизити витрати у 2 рази

Додати сіль. Звичайна кухонна сіль великої фракції чудово впорається з таким завданням. Вона володіє абразивними властивостями та може відмінно впоратися з найскладнішими забрудненнями, вбиває бактерії і дуже легко змивається. Насипте на губку для миття шар солі, додайте гель для миття посуду та починайте процес миття. Періодично поновлюйте сіль та гель.

Додати соду. Це перевірений спосіб для багатьох господинь. Соду можна додати безпосередньо в ємність із гелем, або насипати на губку під час використання. Сода може відмити найскладніші забруднення і має властивості відбілювання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як довго потрібно споліскувати мийний засіб з посуду. Адже важливо його повністю вимити, щоб не лишилося і сліду.