Забудьте про набридливу мошку: перевірені способи позбутися комах на кухні

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Спросмоби позбавиитися мошки
Прогнати мошок з дому. Фото: Хочу!

Жодна комаха не потурбує ваш спокій

Мошки дуже швидко розмножуються, тому якщо на кухні з’явилася одна, через деякий час їх буде дуже багато. До появи цих створінь призводять продукти, які псуються та недостатня гігієна на кухні.

Уникнути та попередити появу мошки можна, якщо регулярно перевіряти запаси та викидати зіпсоване. Як позбутися цих комах, які дошкуляють своєю присутністю, розповідає pixelinform.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви побачили на кухні мошку - потрібно провести генеральне прибирання. Повністю очистити усі шафки зовні та всередині, вимити плиту, мікрохвильовку та добре почистити підлогу, щоб не лишити жодної шпаринки.

Як зробити пастку-приманку

Потрібно взяти скляну банку і покласти на дно кілька шматочків порізаних фруктів. Горловину зав’язати папером чи харчовою плівкою і зробити кілька отворів для проникнення мошки. Комахи будуть залітати всередину, а вилетіти не зможуть. Коли пастка буде наповнена мошками, просто віднесіть її на сміттєвий контейнер.

Щоб не турбуватися про повернення мошок у будинок намагайтеся вчасно прибирати на кухні, викидати сміття, не допускати гниття продуктів та не залишайте їжу на столі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, які трави допоможуть прогнати мух з дому. Можна просто розставити букети по кімнатах.